Softwarepakketten.nl

Software nieuws

e-Boekhouden.nl lanceert tal van nieuwe koppelingen

Plaatsingsdatum 19-07-2018
Berichtdatum juli 2018

e-Boekhouden.nl heeft tal van nieuwe koppelingen, te weten:

Triodos Bank
Sinds half mei hebben we een automatische koppeling met Triodos Bank. Dankzij de gratis koppeling hoeft u uw bankafschriften niet meer handmatig in te voeren, maar worden de transacties automatisch in de boekhouding geplaatst.

LoanStreet
Ook nieuw is de koppeling met LoanStreet. Via deze koppeling checkt u in slechts enkele minuten of u in aanmerking komt voor bedrijfsfinanciering. Bent u dus op zoek naar een financiering voor bijvoorbeeld een bepaalde investering? Doe de gratis check, direct vanuit uw boekhouding.

Bol.com
Begin deze maand ging de koppeling met bol.com live. Maakt u gebruik van Zakelijk verkopen via bol.com? Koppel uw account aan e-Boekhouden.nl, zodat de bestellingen automatisch worden doorgezet naar uw boekhouding. De koppeling is tot 1-7-2019 helemaal gratis!

My Member Software
Speciaal voor verenigingen en stichtingen is er nu de koppeling met My Member Software. Dankzij de koppeling worden de lidgegevens automatisch gesynchroniseerd met uw boekhouding, zodat de ledenadministratie altijd up-to-date is.

Count-IT kassakoppeling
Deze week ging de gratis koppeling met Count-IT live. Deze kassakoppeling plaatst de contante betalingen en pintransacties vanuit uw kassa in uw administratie. Dit bespaart u veel invoertijd én -fouten.
Samenwerking met Knab

Sinds kort hebben we een nieuwe samenwerking met Knab. Knab heeft een Financieel Plan ontwikkeld, waarmee u inzicht krijgt in uw financiële situatie. Daarnaast ontvangt u persoonlijke tips om bijvoorbeeld geld te besparen en kunt u direct een onafhankelijke expert inschakelen. Voor klanten van e-Boekhouden.nl is het Financieel Plan het eerste jaar gratis.
Kijk op onze website voor meer informatie.

Categorie(n) ICT Innovatie, Soort > Boekhoudsoftware, Branche > Accountantskantoren, ZZP'ers en klein MKB, SAAS, Cloud Computing, Branche > Detailhandel & Horeca
Bronvermelding e-Boekhouden.nl
Internet URL http://www.e-boekhouden.nl

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Gerelateerde berichten

Automatische koppeling tussen e-Boekhouden.nl en Teamleader [03-10-2018]

e-Boekhouden.nl is nu de eerste 6 maanden gratis voor accountants en boekhouders [13-06-2018]

e-Boekhouden.nl koppelt met Triodos Bank [15-05-2018]

e-Boekhouden.nl bestaat 15 jaar en viert feest [04-01-2018]

e-Boekhouden.nl geeft 3 maanden gratis boekhouden cadeau [02-12-2017]


Woensdag 12 december 2018
Seminar: elektronisch factureren in de praktijk

Deze dag is volledig gericht op oplossingen voor e-factureren, elektronische factuurverwerking, - mede - op basis van de opvolger van PDF: de ISO-standaard UBL en PEPPOL. Ook komt de FraudeInfodesk aan de orde, controle van inkomende facturen en robotic accounting. En er worden meerdere LIVE demonstraties verzorgd.
Meer informatie en aanmelden...


CreAim

Informer software


KING


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED