Softwarepakketten.nl
Exact Software

Software nieuws

Blue10 lanceert Blue10 – Enterprise met nieuwe functionaliteiten

Plaatsingsdatum 27-07-2018
Berichtdatum 25 juli 2018

Blue10, een organisatie die cloud software biedt voor het automatiseren van administratieve processen, breidt haar prijsmodel uit met een nieuwe abonnementsvorm. Met dit nieuwe abonnement biedt Blue10 haar klanten nog meer verdieping voor de digitale verwerking van inkoop- en verkoopfacturen, pakbonnen en bonnetjes.    

Blue10 - Enterprise
Naast de twee bestaande modellen, Blue10 - Scan & Herken en Blue10 - MKB, voegt Blue10 een derde abonnementsvorm toe, namelijk Blue10 – Enterprise. Hiermee speelt Blue10 in op een groeiende behoefte onder haar klanten aan een uitbreiding en/of verdieping in functionaliteiten van de Blue10 dienst. Hierbij kan gedacht worden aan vragen met betrekking tot het kunnen maken of beschikbaar hebben van standaard rapportages en een verdieping in de wijze waarop authenticatie tot de Blue10 dienst geregeld en/of beheerd kan worden. Naast alle functionaliteiten van het huidige Blue10 – MKB abonnement, beschikt Blue10 – Enterprise over een aantal aanvullende functionaliteiten waarmee klanten nog meer uit de Blue10 dienst kunnen halen.

Op dit moment zijn de volgende functionaliteiten opgenomen binnen het Blue10 - Enterprise abonnement:

 • SSO (single SignOn) via Azure AD:
  Door in de authenticatie van de Blue10 dienst gebruik te maken van SSO via Azure AD wordt de authenticatie van gebruikers nog eenvoudiger en veiliger. SSO stelt gebruikers in staat om eenmalig in te loggen met een bedrijfsaccount waarna de gebruiker automatisch toegang heeft tot meerdere bedrijfsapplicaties. Daarnaast kan een systeem- of applicatiebeheerder gebruikers centraal beheren en kan een medewerker die uit dienst gaat in één portaal op inactief gezet worden, waarna dit direct van toepassing is op alle systemen die qua authenticatie gekoppeld zijn aan Azure AD.
   
 • Toegang tot data voor het maken van rapportages:
  Met leestoegang tot je eigen database, kan je de data die beschikbaar is in de Blue10 dienst gebruiken voor het maken van rapportages in Excel of voor het koppelen van een Business Intelligence / rapportage oplossing die reeds in de organisatie gebruikt wordt.
   
 • Binnenkort beschikbaar: Power BI Dashboards
  Door middel van standaard dashboards in Power BI krijg je meer inzicht in je processen rondom de verwerking van inkoopfacturen. Hierbij kan gedacht worden aan dashboards die je informatie geven over onder andere de matching van facturen met inkooporders, het aantal verwerkte facturen per periode, leverancier, medewerker, etc. en de doorloopsnelheid van facturen in je organisatie.

Het Enterprise abonnement van Blue10 zal naar verloop van tijd uitgebreid worden met nieuwe functionaliteiten die binnen deze abonnementsvorm passen.

Met de drie verschillende abonnementen, Blue10 – Scan & Herken, Blue10 – MKB en Blue10 – Enterprise, biedt Blue10 iedere organisatie een passend abonnement afhankelijk van de functionaliteiten die je écht nodig hebt. De maandprijs van je abonnement wordt vastgesteld op basis van het aantal documenten die je als organisatie per maand verwerkt met Blue10.

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Soort > Documentbeheer en dossierbeheer
Bronvermelding Blue10
Internet URL http://www.blue10.com

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED