Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Integratie Hyarchis met Simplicate maakt volledig werken in cloud voor accountants mogelijk

Plaatsingsdatum 25-08-2018
Berichtdatum 23 augustus 2018

Hyarchis, specialist in content- en online samenwerkingsoplossingen, kondigt vandaag haar partnership met business software bedrijf Simplicate aan. Het Hyarchis Accountancy Platform integreert naadloos met de cloud-based software voor accountancy bedrijfsvoering van Simplicate en dat is goed nieuws voor accountants. Deze integratie zorgt ervoor dat alle communicatie met klanten online kan plaatsvinden en automatisch kan worden gearchiveerd. Daarnaast is het voor accountants, die werken met de software van Simplicate, vanaf nu mogelijk om documenten online te bekijken, bewerken en beheren. Hiermee gaat de langgekoesterde wens van accountants om de overstap te maken naar het volledig werken in de cloud in vervulling.

Digitalisering accountancy branche
Mark ter Steege, Business Development Manager Accountancy binnen Hyarchis is trots op de samenwerking met Simplicate: “Hyarchis gelooft in gezamenlijk succes, zowel in de samenwerking met klanten, als met partners. Dankzij het integratiepartnership met het bedrijf Simplicate hebben we een oplossing weten te creëren om accountants naar de cloud te begeleiden. In Hyarchis Accountancy kunnen documenten worden beheerd in de cloud en is er directe, encrypted communicatie tussen de accountant en klant mogelijk. Deze integratie is een stap in de richting om een digitale totaaloplossing aan te bieden die de accountant helpt in alle processen.”

Gerard Loode, directeur van Simplicate: “We kregen van accountants vaak de vraag of we een integratie van Simplicate met de software van Hyarchis mogelijk konden maken. Met de lancering van Hyarchis Accountancy en de gerealiseerde koppeling gaat deze wens in vervulling. Daardoor wordt voor accountants de overstap naar geïntegreerde cloud-based bedrijfsvoering en processen mogelijk en vanzelfsprekend. Net als Hyarchis willen we de accountant de tools geven om administratieve taken te automatiseren en te versimpelen. Deze mooie samenwerking draagt daar aan bij.”

Live demo
Een live demonstratie van de werking van de koppeling kunt u aanvragen via https://get.simplicate.nl/hyarchis.

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Soort > Documentbeheer en dossierbeheer
Bronvermelding Hyarchis
Internet URL http://www.hyarchis.com

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Gerelateerde berichten

Dag van de Privacy Officer [16-12-2020]

Quion neemt voorsprong in hypotheekmarkt met inzet Hyarchis Search-It [25-11-2020]

ISO/IEC 27018:2019-certificering is een mijlpaal voor Hyarchis [04-11-2020]

AI-race op komst in de financiële dienstverlening [26-10-2020]

Hyarchis Content Services winnaar Global Legal Hackathon Benelux [28-02-2019]


Seminar RPA en robotic accounting

Voorjaar 2021
Seminar RPA en robotic accounting
Met ook gerelateerde ontwikkelingen, zoals: Artificial intelligence (AI), Elektronisch factureren, Purchase-2-Pay, PSD2, Blockchain en Chatbots.
Meer informatie en deelname...


Kleisteen

Informer Software

MUIS Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED