Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Hyarchis laat klanten snel en veilig documenten uitwisselen via nieuwe app

Plaatsingsdatum 30-08-2018
Berichtdatum 30 augustus 2018

Hyarchis, specialist in content- en online samenwerkingsoplossingen, lanceert vandaag haar nieuwste applicatie: Hyarchis Document Dialogue. Deze nieuwe dienst die in combinatie met Hyarchis Document Management (HDM) kan worden gebruikt biedt klanten en medewerkers een beveiligde omgeving waarin zij digitaal documenten en berichten met elkaar kunnen uitwisselen. De eenvoudige en intuïtieve interface zorgt voor een optimale gebruikerservaring. Documenten en correspondentie via de applicatie worden bij ontvangst in HDM gezet. Autorisatie- en retentieregels worden vervolgens direct toegekend aan de documenten en de communicatie wordt gekoppeld aan de klantdossiers. Op deze manier is de communicatiestroom met klanten op overzichtelijke wijze te beheren.

Persoonlijk, snel en veilig communiceren
De applicatie Hyarchis Document Dialogue stelt organisaties in staat om op een persoonlijke, snelle en veilige manier met de klant te communiceren. Na de eenmalige uitnodiging en installatie van de app, kunnen zowel de medewerker als de klant in een beveiligde en gecontroleerde omgeving documenten uitwisselen en met elkaar communiceren. De applicatie geeft medewerkers regie en overzicht. In een scherm is alle correspondentie inzichtelijk en kunnen documenten worden geraadpleegd, bewerkt en gedeeld. Klanten hebben de mogelijkheid om via de app persoonlijk contact te krijgen met de contactpersoon en hun documenten via een drag-and-drop-functionaliteit te delen. Op deze manier wordt voorkomen dat privacygevoelige stukken per mail over en weer worden gestuurd.

Categorie(n) Branche > Financials, Branche > Accountantskantoren, Soort > Documentbeheer en dossierbeheer, Soort > Kwaliteitszorg (incl. BPM en WFM)
Bronvermelding Hyarchis
Internet URL http://www.hyarchis.nl

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Gerelateerde berichten

Dag van de Privacy Officer [16-12-2020]

Quion neemt voorsprong in hypotheekmarkt met inzet Hyarchis Search-It [25-11-2020]

ISO/IEC 27018:2019-certificering is een mijlpaal voor Hyarchis [04-11-2020]

AI-race op komst in de financiële dienstverlening [26-10-2020]

Hyarchis Content Services winnaar Global Legal Hackathon Benelux [28-02-2019]


Seminar RPA en robotic accounting

Voorjaar 2021
Seminar RPA en robotic accounting
Met ook gerelateerde ontwikkelingen, zoals: Artificial intelligence (AI), Elektronisch factureren, Purchase-2-Pay, PSD2, Blockchain en Chatbots.
Meer informatie en deelname...


Kleisteen

Informer Software

MUIS Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED