Softwarepakketten.nl
Exact Software

Software nieuws

YMF.io presenteert: MyEmma het documentenportaal voor boekhouders- en administratiekantoren

Plaatsingsdatum 30-08-2018
Berichtdatum 30 augustus 2018

Met MyEmma kunt u veilig en versleuteld documenten naar uw klanten sturen en die tevens direct laten accorderen via de browser of via uw eigen App.

En bij heugelijk nieuws hoort een traktatie! Wanneer u voor 12 september een offerte aanvraagt betaald u voor MyEmma éénmalig € 1250 i.p.v. € 1950. 

Uw eigen documentenportaal passend bij uw huisstijl en uw eigen App die onder uw eigen naam in de Google en Apple App Store komt te staan.

Hoe werkt het?
Het controleren en accorderen van een aangifte of andere documenten is met de webapplicatie (portaal) eenvoudig. U als boekhouder zet o.a. de BTW, IB of VPB aangifte klaar en uw klant ontvangt via een push notificatie en e-mail een melding hiervan. Door in te loggen in het portaal of via de App kan uw klant direct de aangifte en/document bekijken en bij goedkeuring digitaal ondertekenen. Klopt er iets niet? Geen probleem! Uw klant kan dit direct aangeven door middel van een bericht waar u een melding van ontvangt.

Documenten uploaden via de telefoon
Wanneer uw klant documenten onder uw aandacht wil brengen kan hij eenvoudig via de camera van de smartphone een foto nemen en deze uploaden in het portaal onder zijn naam met daaraan gekoppeld een vraag, waar u op kunt antwoorden.
Kortom: alle vragen, aangiftes en communicatie met uw klant in één overzicht in de App en in de webapplicatie.

Voor meer informatie, een demo en/of een offerte ga naar onze website www.myemma.io.

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Soort > Documentbeheer en dossierbeheer, Soort > Portaaltoepassingen en eCommunity software
Bronvermelding YMF.io
Internet URL http://www.myemma.io

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


AFAS Software


Visma Software


Tecknow


Onerzoeksbureau GBNED