Softwarepakketten.nl
Exact Software

Software nieuws

Overweegt u een moderne cloudoplossing voor intern kantoorbeheer te gaan gebruiken? | 2 Communicatie: intern en met clienten

Plaatsingsdatum 31-08-2018
Berichtdatum 3 september 2018

Een goede cloudoplossing voor uw interne organisatie bepaalt het verschil tussen een gebrekkig georganiseerde praktijk en een bloeiende, optimaal winstgevende praktijk. U kunt over nog zoveel pientere en slagvaardige medewerkers beschikken, maar zonder toegang tot de juiste tools neemt hun kans op succes af. Succesvolle accountants- en administratiekantoren weten welke hulpmiddelen hun werknemers nodig hebben om optimaal te kunnen presteren. Het is immers moeilijk om productief te zijn als u voortdurend bezig bent met het noteren van uren en cijfers in losse spreadsheets.

Dat is waar software voor intern kantoorbeheer om de hoek komt kijken. Met de juiste oplossing kunt u eenvoudig bijhouden welke taken er voor uw cliënten moeten worden uitgevoerd. Zo zorgt u dat de tijd van uw werknemers efficiënt kan worden besteed. Specifieke softwareoplossingen bieden bovendien geautomatiseerde mogelijkheden voor facturering en het maken van momentopnames van de productiviteit van uw personeel. Ze helpen u daarnaast met het plannen van taken, de voorbereiding op nieuw werk en het beheer van deadlines.

In een serie van 5 blogs vertellen wij u welke aandachtspunten er zijn bij de keuze van tool voor intern kantoorbeheer.

Aandachtspunt 2: Communicatie: intern en met cliënten

Goede relaties met cliënten vormen de pijler van elke succesvolle accountantspraktijk. De toenemende concurrentie dwingt u om na te denken over intensievere samenwerking met uw cliënten. De groeiende druk van wet- en regelgeving maakt het bovendien belangrijker dan ooit om uw cliënten door en door te kennen. Cliënten verwachten op hun beurt steeds meer van hun accountant. Ze hebben behoefte aan een sparringpartner die hen proactief advies en coaching biedt. En ze verwachten accurate en relevante antwoorden, of hun primaire contactpersoon nu wel of niet op kantoor aanwezig is. Met het juiste systeem hebben u en uw collega’s altijd alle cliëntinformatie up-to-date binnen handbereik.

De dagen dat u het halve kantoor moest doorzoeken naar de laatste statusrapporten zijn voorbij. U kunt efficiënter communiceren door e-mail- en sms-berichten rechtstreeks naar uw cliënten te verzenden vanuit uw oplossing voor praktijkbeheer. Door alle informatie onder te brengen op een centrale locatie kan uw kantoor gestructureerder werken.

Wilt u meer weten over het kiezen van de juiste software voor intern kantoorbeheer? Download dan de gratis whitepaper.

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren
Bronvermelding Visma
Internet URL http://nl.visma.com/

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED