Softwarepakketten.nl
erp software prodin

Software nieuws

Humanwave Sponsort KNKV

Plaatsingsdatum 12-09-2018
Berichtdatum 11 september 2018

Humanwave B.V. kondigt aan dat de Koninklijke Nederlandse Korfbal Bond (KNKV) heeft gekozen om humanwave in te zetten voor alle HR zaken en de verwerking van de maandelijkse salarisadministratie. Een intensief selectietraject is hieraan voorafgegaan. Circa 60 medewerkers profiteren dagelijks van de vele voordelen en het directe inzicht dat humanwave biedt. Het management en de directie werken zo optimaal samen met de medewerkers.

Henry van Meerten, directeur KNKV, is blij met de samenwerking: “Humanwave is een organisatie die de mens in een onderneming centraal stelt. Dat sluit één op één aan op onze visie; het centraal stellen van onze korfbalverenigingen, vrijwilligers en personeel in ons werk. Door de administratie zoals declaraties, taken, uren en verlof van het personeel gebruiksvriendelijk en eenvoudig op één plek aan te bieden, creëren we ruimte om aan onze visie te voldoen en versterkt het de organisatie”.

Joan Bassa - directeur Humanwave, licht toe: “In onze samenleving is sporten populair en belangrijk. We sporten om in beweging te blijven, omdat we kampioen willen worden of gewoon voor ons plezier. We geven ons voor 110% in de wedstrijd, we staan zaterdag
langs de lijn, moeten rijden naar uitwedstrijden, hebben kantinedienst of coachen het beste team van de wereld. Sport verbroedert en verbindt. Humanwave draagt sportorganisaties, sportbonden en sportverenigingen een warm hart toe. Wij laten dat blijken door deze organisaties en verenigingen tegen een aantrekkelijke prijs te laten werken met humanwave. Wij zien veel ambitie, maar niet altijd de financiële middelen.”

 

 

Categorie(n) Soort > Loon-, salaris- en HRM software, Soort > Abonnementen- en Ledenadministratie
Bronvermelding Humanwave
Internet URL Humanwave

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Gerelateerde berichten

Goed HR-systeem is onmisbaar in het mkb: partnerschap maatwerk HRM en Humanwave [08-12-2020]

Omedi maakt gebruik van het eigentijdse HR-systeem van Humanwave [17-11-2020]

Humanwave, leverancier van HR- en salarissoftware, lanceert deze nieuwe dienstverlening bovenop haar software [01-11-2019]


Seminar RPA en robotic accounting

Voorjaar 2021
Seminar RPA en robotic accounting
Met ook gerelateerde ontwikkelingen, zoals: Artificial intelligence (AI), Elektronisch factureren, Purchase-2-Pay, PSD2, Blockchain en Chatbots.
Meer informatie en deelname...


Kleisteen

Informer Software

MUIS Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED