Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Nieuwe versie Infor Talent Science beschikbaar

Plaatsingsdatum 17-09-2018
Berichtdatum 17 september 2018

Infor, leverancier van branchespecifieke cloudapplicaties, heeft een aantal belangrijke upgrades doorgevoerd in zijn Talent Science-oplossing. De nieuwste versie van Infor Talent Science maakt gebruik van machine learning-technologie om kandidaten een betere ervaring te bieden en werkgevers van waardevolle inzichten te voorzien. Infor Talent Science is een gepatenteerde, cloudgebaseerde Predictive Talent Analytics-oplossing die recruiters en rekruteringsmanagers helpt de juiste mensen op de juiste posities te plaatsen om op een consistente manier de bedrijfsdoelen te behalen. De applicatie maakt gebruik van grote hoeveelheden gedrags- en prestatiegegevens om te achterhalen wat voor het echte succes zorgt binnen een bedrijf. Dit helpt vervolgens bij het selecteren van extern en intern talent met dezelfde drijfveren.

De nieuwste versie van Infor Talent Science verbetert de voorspelbaarheid van de software aanzienlijk dankzij geavanceerde technologie en een aangepaste gebruikersinterface. Het portaal bevat ook de nieuwe Infor Personality Inventory, die de assessment-tijden van kandidaten halveert. Een nieuwe versie van een machine learning-gedreven systeem voor het creëren van profielen vergroot de precisie en validiteit van de voorspellingsmodellen. Door grote hoeveelheden gegevens te gebruiken, kunnen bedrijven rekruteringsbenchmarks creëren die kunstmatige intelligentie gebruiken om dynamisch voorspellende modellen te identificeren. Deze zijn gericht op maximale validiteit om zo betere kandidaten te werven en om blijvende validiteit, eerlijkheid en bruikbaarheid te garanderen. Bovendien zorgen deze verbeteringen ervoor dat gegevens voortdurend vergeleken en geanalyseerd kunnen worden, zodat profielen zo optimaal mogelijk functioneren.

Elk bedrijf probeert meer te doen met minder, en we zijn heel blij dat we juist dat hebben bereikt. Met onze nieuwe gebruikersinterface en het nieuwe platform verzamelen we de kandidaatinformatie die we nodig hebben in de helft van de tijd. Daarnaast bieden we onze klanten meer waarde doordat onze modellen betere voorspellingen doen”, aldus Patrick McKittrick, vicepresident en algemeen manager, Infor Talent Science.

De upgrades verbeteren Infor Talent Science op verschillende manieren. Ten eerste gebruikt het nieuwe systeem voor het maken van profielen machine learning om de voorspellende algoritmen te verbeteren die worden gebruikt in het Performance Profile-systeem. In plaats van alleen met de gegevens van een organisatie een voorspellend model te creëren, maakt Infor Talent Science ook gebruik van de gegevens van tientallen miljoenen sollicitanten uit de Infor Talent Science-database. Hierdoor ontstaat een model dat nauwkeuriger is afgestemd op het wereldwijde personeelsbestand, en tevens een hoog validiteitsniveau biedt, het verloop accuraat voorspelt en vooroordelen buiten beschouwing laat. Bovendien is het, met de werkloosheid op een historisch dieptepunt, van cruciaal belang dat sollicitanten worden voorzien van een gestroomlijnde en moderne applicatie-ervaring. Dankzij de nieuwe beoordeling en gebruikerservaring kunnen bedrijven op een niet-invasieve manier informatie van kandidaten verzamelen, terwijl ze ook de waarde
van hun merk tonen.

Categorie(n) Branche > Financials, ICT Innovatie, SAAS, Cloud Computing, Soort > Loon-, salaris- en HRM software, Robotic (accounting)
Bronvermelding Infor
Internet URL http://www.infor.com

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED