Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Infor neemt point-of-sale leverancier Vivonet over

Plaatsingsdatum 21-09-2018
Berichtdatum 21 september 2018

Infor, leverancier van branchespecifieke cloudoplossing, neemt Vivonet, Inc. over, een marktleider in cloud-gebaseerde hospitality-oplossingen. Infor breidt hiermee zijn suite met hospitality-oplossingen uit met point-of-sale (POS), en voorraad- en inkoopfunctionaliteit voor restaurants, hotels en F&B-bedrijven.

Vivonet is in 2000 in opgericht in Vancouver, Canada. Het bedrijf biedt oplossingen voor POS, kiosken, keukensystemen, betalingen, arbeidsplanning en het beheer van levensmiddelen en arbeidskosten. De producten van Vivonet worden op meer dan 4.000 locaties gebruikt door klanten als Sodexo, Delaware North, Booster Juice, Burger 21, Pita Pit en Texas Chicken & Burgers.

“De gespecialiseerde applicaties van Vivonet zijn complementair voor Infor. We kunnen onze klanten hierdoor een uitgebreider aanbod leveren, en onze marketingkansen uitbreiden in drie nieuwe foodservice micro-verticals”, zegt Charles Phillips, CEO van Infor. “Dankzij de branchespeficieke cloudfunctionaliteit kunnen Infor-klanten hun missiekritieke gegevens nu inzetten om hun bedrijf uit te breiden met machine learning, voorspellende analyses en artificial intelligence.”

Infor is één van de grootste leveranciers van hospitality-software ter wereld. Tot de klanten behoren 6 van de 10 grootste hotelketens en de producten worden gebruikt op bijna 20.000 hotel- en casinolocaties over de hele wereld. De Infor Hospitality-oplossingen, die robuuste mogelijkheden biedt voor vastgoedbeheer, revenue management, asset- en incident management, analyses en kunstmatige intelligentie, worden uitgebreid met POS van Vivonet.

De voorwaarden van de transactie zijn niet bekendgemaakt.

Categorie(n) Branche > Detailhandel & Horeca
Bronvermelding Infor
Internet URL http://www.infor.com

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED