Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Infor introduceert Coleman AI Digital Assistant en Infor Coleman AI Machine Learning Platform

Plaatsingsdatum 27-09-2018
Berichtdatum 26 september 2018

Infor, leverancier van branchespecifieke cloudoplossingen, kondigt de algemene beschikbaarheid aan van Infor Coleman Digital Assistant, een oplossing om werknemers effectiever in te zetten en hun werk aangenamer en productiever te maken. Tijdens zijn jaarlijkse Inforum event introduceerde het bedrijf ook het Infor Coleman AI Platform voor ingebouwde machine learning-modellen, dat naar verwachting in het voorjaar van 2019 beschikbaar zal zijn.

Infor Coleman AI Digital Assistant
De Infor Coleman Digital Assistant is de eerste in een reeks nieuwe producten onder de Coleman AI-paraplu en biedt een conversationele interface voor het Infor OS, de onderliggende basis van Infor CloudSuite. Het biedt op maat gemaakte competentieopbouw, spraakgestuurde gebruikerservaring (UX) en navigatie, Natural Language Processing (NLP).

Als digitale assistent gebruikt Coleman een conversationele gebruikerservaring en NLP, in combinatie met diepgaande domein- en marktkennis, om te chatten, luisteren en praten. In de toekomst zal de oplossing naar verwachting ook afbeeldingen kunnen analyseren om mensen te helpen efficiënter te werken. Infor Coleman Digital Assistant helpt om het potentieel van werknemers te maximaliseren met:

  • Advies. Het kan intelligente inzichten bieden die gebruikers helpen bij het nemen van beslissingen.
  • Aanvullen. Het kan als een partner dienen om diens werkzaamheden aan te vullen door op kritieke beslismomenten belangrijke informatie te verstrekken.
  • Automatisering. Het kan laagwaardige, repetitieve taken uitvoeren, zodat gebruikers zich kunnen richten op waardevoller werk.
  • Conversatie. Het kan een betere gebruikerservaring bieden met efficiëntere interacties.
Categorie(n) Robotic (accounting), Branche > Financials, ICT Innovatie
Bronvermelding Infor
Internet URL https://www.infor.com/

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED