Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Novasol Chemicals kiest voor de toekomst met Oracle NetSuite

Plaatsingsdatum 01-10-2018
Berichtdatum 1 oktober 2018

Novasol Chemicals, wereldwijd distributeur van chemische producten, kiest voor bedrijfsmanagementsoftware voor ERP, financieel management, CRM en e-commerce van Oracle NetSuite. Met de inzet van Netsuite wil Novasol Chemicals internationaal groeien en de transformatie van handelshuis naar servicegericht distributeur realiseren.

Door de veranderende markt, waarbij klanten zich steeds meer onder druk gezet voelen door de grote distributeurs en servicegerichtheid steeds verder op de achtergrond raakt, is Novasol zich gaan focussen op de chemische distributie en niet langer alleen op het bedrijven van handel. Novasol onderscheidt zich in de markt met hoogwaardige service die hen internationale groei moet gaan brengen.

De huidige software kan de slag naar een verhoogde effectiviteit en efficiëntie niet maken. Novasol ging daarop op zoek naar tooling waarmee de nieuwe servicegerichte bedrijfsfilosofie kon worden uitgedragen. Zowel richting de medewerkers intern als extern naar de klanten. Samen met consultancypartner Deloitte kwam Novasol uit bij NetSuite. Een native cloudoplossing waarvan Novasol zeker is van zijn toekomstbestendigheid.

Daarnaast is de keuze gevallen op NetSuite door zijn robuustheid. NetSuite is een bewezen technologie die wegblijft van de silo-benadering van IT. Een uniforme oplossing waarbij CRM, ERP en financieel management en business intelligence geïntegreerd zijn was een belangrijke eis. Net als het verkrijgen van globale managementinzichten.

Omdat NetSuite al wereldwijd actief is, weet Novasol zeker dat het aan lokale rapportageverplichtingen kan voldoen. Iets wat van belang is voor het bedrijf, aangezien het al vestigingen heeft in meerdere Europese landen, Azië en Noord-Amerika en ook verder wil groeien in die en andere werelddelen.

Categorie(n) Branche > Groothandel, Industrie en Logistiek, Branche > Financials, Soort > ERP, Soort > CRM (relatiebeheer) en Marketing
Bronvermelding Oracle NetSuite
Internet URL http://www.netsuite.nl

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Kleisteen

Informer software


KING


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED