Softwarepakketten.nl
Exact Software

Software nieuws

Automatische koppeling tussen e-Boekhouden.nl en Teamleader

Plaatsingsdatum 03-10-2018
Berichtdatum 3 oktober 2018

e-Boekhouden.nl lanceert vandaag de nieuwe koppeling met CRM-pakket Teamleader. Met deze automatische koppeling hebben ondernemers al hun data snel bij de hand. Van relatiegegevens en urenregistratie tot aan de facturatie.

Teamleader
De online tool van Teamleader is meer dan alleen een relatiebeheer-systeem. Ondernemers gebruiken Teamleader ook voor het aanmaken van offertes, projectmanagement en planning. Teamleader richt zich op een brede doelgroep, ook de ondernemers met weinig kennis van en ervaring met CRM-software.

e-Boekhouden.nl
Met e-Boekhouden.nl doet iedere ondernemer eenvoudig zelf de boekhouding. Geen ingewikkelde boekhoudtermen en volop automatisering door diverse koppelingen en handige functies. Daarnaast biedt e-Boekhouden.nl uitgebreide, gratis ondersteuning. Online boekhouden voor iedereen dus!

De koppeling
De koppeling plaatst relaties en factuurgegevens uit het CRM-systeem automatisch in de boekhouding. Daarnaast werkt de koppeling ook andersom. Als een factuur in e-Boekhouden.nl is voldaan dan wordt deze in Teamleader op ‘Betaald’ gezet. Zo hebben ondernemers niet alleen hun relatiebeheer, maar ook hun boekhouding altijd op orde. De koppeling is een stap naar een geautomatiseerde administratie, waarbij een ondernemer zo min mogelijk zelf hoeft te doen.

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Soort > Boekhoudsoftware, ZZP'ers en klein MKB, SAAS, Cloud Computing, Soort > CRM (relatiebeheer) en Marketing
Bronvermelding e-Boekhouden
Internet URL http://www.e-boekhouden.nl

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED