Softwarepakketten.nl
 
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Oracle en LinkedIn slaan handen ineen voor verbeterde ervaring sollicitanten en medewerkers

Plaatsingsdatum 11-10-2018
Berichtdatum 11 oktober 2018

Oracle en LinkedIn hebben de handen ineengeslagen om HR-professionals te helpen te voldoen aan de veranderende vraag van de talenteconomie. Een serie nieuwe integraties tussen Oracle’s Human Capital Management Cloud (Oracle HCM Cloud) en  Taleo Enterprise Edition en LinkedIn ondersteunt HR-teams in het aantrekken, betrekken en behouden van medewerkers door hun talentvijver uit te breiden, de sollicitantenervaring en interne mobiliteit te verbeteren en loopbaanontwikkelingsmogelijkheden te vergroten.

Technologie blijft de wereldwijde arbeidsmarkt voor talent transformeren, mede dankzij de opkomst van automatisering en de noodzaak om vaardigheden te blijven ontwikkelen. Om deze veranderingen het hoofd te bieden en de uit de hand lopende recruitmentkosten en het toenemende personeelsverloop tegen te gaan, moet HR zijn strategieën en technologieën aanpassen. De nieuwe integraties tussen LinkedIn en Oracle HCM Cloud en Taleo Enterprise Edition komen tegemoet aan deze behoefte en stellen HR-teams in staat om de ervaring, vaardigheden en carrièredoelen van hun talent op holistische wijze te benaderen. Zo bereiken zij een goede afstemming tussen de professionele verantwoordelijkheden van iedere medewerker en de algehele businessdoelstellingen van een organisatie.

De nieuwe integraties tussen Oracle HCM Cloud en LinkedIn omvatten:

 • Talent Profile Import: helpt organisaties de interne mobiliteit van hun talent te vergroten door medewerkers te laten kiezen of ze belangrijke elementen van hun LinkedIn-profielen willen importeren in het Oracle HCM Cloud Talent Profile.
   
 • Recommended Matches en Embedded Search: helpt organisaties recruitment te stroomlijnen door mensen met de functie van LinkedIn Recruiter binnen Oracle Recruiting Cloud en Taleo Enterprise Edition te laten zoeken naar leden die het best aansluiten op een vacature of project.
   
 • Referral Recommendations: verbetert de sollicitantenervaring door mensen te laten solliciteren via Oracle Recruiting Cloud of Taleo Enterprise Edition en via InMail de LinkedIn-connecties te identificeren die hen het beste kunnen aandragen voor de functie.
   
 • Recruiter System Connect: biedt een naadloze en efficiënte recruiter-ervaring door transactionele recruiting-data op te vragen via Oracle Recruiting Cloud, Taleo Enterprise Edition en LinkedIn (via LinkedIn Recruiter).
   
 • Diepere integratie met Oracle Learning Cloud: vergroot de loopbaanontwikkelingsmogelijkheden via toegang tot LinkedIn Learning-cursussen, automatische integraties van de cursuscatalogus en up-to-date inzicht in de inzet van deelnemers binnen Oracle Learning Cloud.

Als onderdeel van Oracle Cloud Applications stelt Oracle HCM Cloud HR-professionals in staat het lastige makkelijker te maken om zo te voldoen aan de toenemende verwachtingen van de constant veranderende workforce en bedrijfsomgeving. Door een compleet en krachtig platform te bieden dat de volledige medewerker-lifecycle beslaat, helpt Oracle HCM Cloud HR-professionals een gedegen medewerker-ervaring te bieden, de personeelsstrategie af te stemmen op de veranderende bedrijfsprioriteiten en een cultuur van continue innovatie te cultiveren.

Categorie(n) Soort > Loon-, salaris- en HRM software
Bronvermelding Oracle
Internet URL Oracle

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED