Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Infor komt met oplossingen voor kasbeheer en financien

Plaatsingsdatum 25-10-2018
Berichtdatum 25 oktober 2018

Infor, leverancier van branchespecifieke cloudapplicaties, kondigt de beschikbaarheid aan van Infor Treasury Management en Infor Advanced Treasury Management. Deze uitgebreide productsuites helpen organisaties bij het oplossen van complexe financiële uitdagingen. Zo kunnen teams hun kerncapaciteiten optimaliseren voor het beheer van contant geld en risico’s, betalingen en werkkapitaalstrategieën.

Er zijn drie kernmodules binnen Infor Treasury Management. De eerste, Cash and Liquidity, biedt CFO's en penningmeesters de zichtbaarheid en rapportagemogelijkheden die ze nodig hebben om zowel hun contanten te optimaliseren als hun bankrekeningen en liquiditeit te beheren. Met de tweede module, Transaction Lifecycle Management, kunnen gebruikers schulden en beleggingen beheren en volgen. Die module is bovendien geïntegreerd met Infor's kasbeheer, schulden en wereldwijde grootboek zodat directe verwerking is gegarandeerd. De derde module, Payments, biedt wereldwijde, multi-bank betalingsoplossingen. Gebruikers kunnen zakelijke betalingworkflows ondersteunen, waaronder payment factories en betalingen namens groepsmaatschappen (‘Payments on behalf of’, oftewel PoBo).

Infor Advanced Treasury bestaat naast de drie bovenstaande modules uit nog een vierde module, Risk Management, die exposure management, waarderingen, risicoanalyse, en derivaten- en hedge accounting biedt. De geïntegreerde marktgegevens en trade portal-integratie bieden complete workflows ter ondersteuning van hedging-programma's en de naleving van wet- en regelgeving.

Door het volledige treasury-beheerproces te automatiseren, kunnen bedrijven op elk moment rapportages aanvragen. Tegelijkertijd kunnen hiermee de bancaire kosten worden verlaagd, de regelgeving beter worden nageleefd en de operationele kwaliteit verbeterd.

Categorie(n) Branche > Financials, Soort > Treasury-, Cash en Payment management
Bronvermelding Infor
Internet URL http://www.infor.com

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED