Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Elektronisch factureren in Visma eAccounting

Plaatsingsdatum 02-11-2018
Berichtdatum 2 november 2018

In de update van Visma eAccounting van vandaag is de mogelijkheid voor elektronische facturatie toegevoegd. De integratie met Visma.net AutoInvoice zorgt ervoor dat ondernemers automatisch zijn aangesloten op het Europese Peppol netwerk.

Dat Visma.net AutoInvoice een echte factuurservice is blijkt uit het feit dat verkoopfacturen ook als e-mail of zelf geprint via de post afgeleverd kunnen worden. Ook kunnen inkomende PDF inkoopfacturen worden gescand en geconverteerd naar een elektronische factuur.

Om de factuurservice te gaan gebruiken hoeft een gebruiker van Visma eAccounting geen ingewikkelde acties uit te voeren. Voor het versturen is zelfs helemaal geen actie noodzakelijk. Voor het ontvangen van elektronische facturen of het inschakelen van de scan service is een vinkje zetten voldoende.

Vanaf 0,05 euro kan vanuit Visma eAccounting elektronisch worden gefactureerd en vanaf 0,10 cent kunnen inkoopfacturen worden ontvangen. Kosten die snel worden terugverdient door de tijdbesparing en de invoer zonder fouten. Bovendien blijkt uit onderzoek van Visma dat elektronisch verzonden facturen sneller betaald worden en dat minder vaak een herinnering hoeft te worden verzonden.

Bob Huisman, Product Manager Visma eAccounting

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Soort > (Elektronisch) factureren
Bronvermelding Visma
Internet URL http://www.eaccounting.nl

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED