Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Scholt Group Valkenswaard investeert stevig in softwarespecialist YVI Family

Plaatsingsdatum 06-11-2018
Berichtdatum 5 november 2018

De Scholt Group uit Valkenswaard is als investeerder een langdurig samenwerkingsverband aangegaan met YVI Family, een Eindhovens softwarebedrijf dat zich met projectmanagementsoftware richt op zzp’ers, het mkb én groter. ‘Zakelijke dienstverleners, maar zeker ook de bouwbranche, waaronder architecten en ingenieurs, blijken een enorme behoefte te hebben aan praktische software die ze ondersteunt in hun dagelijkse registratie rondom uren, projectregistratie, declaraties, facturen en offertes in de hectiek van alledag.’

Onnodige toeters en bellen
De ondersteunende softwarepakketten in de markt zijn veelal zó uitgebreid dat het gros van de functies niet gebruikt wordt. ‘Sterker nog, we horen van onze klanten dat ze al die extra’s juist als belastend ervaren omdat het afleidt van de kern. De samenwerking met de Scholt Group geeft ons volop mogelijkheden om onze productontwikkeling op te schalen, nieuwe mensen aan te nemen en onze doelen na te streven: leading worden in projectmanagementsoftware voor bedrijven, met een focus op bouwgerelateerde bedrijven, zoals architecten en teken- en adviesbureau’s. We hadden overigens een luxeprobleem, omdat we konden kiezen uit meerdere geïnteresseerde investeerders.
Maar het verhaal van en de klik met ervaren ondernemer Jan Scholt was meteen zó goed dat we niet lang hoefden na te denken. Bovendien waren zij erg te spreken over de intelligentie die achter onze software zit en enthousiast over de gebruiksvriendelijkheid van het product. Soms vallen dingen gewoon op hun plek’, aldus Yvonne van Nierop, oprichter en eigenaar van het bedrijf, dat, doelend op YVI, eveneens een kwinkslag naar haar naam heeft.

Categorie(n) Branche > Financials, Branche > Dienstverlening, Soort > Projectmanagement en -planning
Bronvermelding YVI Family
Internet URL https://www.yvifamily.nl/

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Kleisteen

Informer software


KING


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED