Softwarepakketten.nl

Software nieuws

eVerbinding wint aanbesteding PIANOo voor impuls e-facturatie

Plaatsingsdatum 08-11-2018
Berichtdatum 8 november 2018

Het Expertisecentrum Aanbesteden van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (PIANOo) wijst eVerbinding als winnaar aan. eVerbinding zal zorgen voor de ondersteuning van toeleveranciers aan aanbestedingsplichtige partijen bij het aansluiten op e-facturatie via Simplerinvoicing.

Op alle getoetste elementen scoorde eVerbinding het hoogst. Met name met de inzet van de slimme ‘onboardingtool’ genaamd WeConnect® onderscheidde eVerbinding zich. Hiermee worden toeleveranciers eenvoudig ondersteund in de manier waarop zij kunnen e-factureren.

Een mooi compliment
Doordat er gebruik gemaakt wordt van open standaarden en een veilig facturatienetwerk, worden e-facturen die via Simplerinvoicing (SI) verzonden zijn, ook nog eens veel sneller betaald” zegt Johan Schaeffer, founder van eVerbinding. “We verzorgen dit omvangrijke project voor PIANOo met nog twee andere partijen. Maar wat ons trots maakt is dat wij op alle getoetste elementen als beste uit de bus kwamen en de hoogste score kregen. Een mooi compliment!

Waarom juist nu
Per 18 april 2019 zijn decentrale overheden, zoals Gemeenten, Provincies en Waterschappen verplicht e-facturen te ontvangen en verwerken. Dit geldt echter ook voor alle, in totaal circa 1500, aanbestedingsplichtige organisaties in Nederland. De verwachting is dat het merendeel hun e-facturen veilig via het Simplerinvoicing / PEPPOL netwerk wil ontvangen. Toeleveranciers krijgen door deze impuls ondersteuning bij het aansluiten op Simplerinvoicing. Meer informatie over dit project is te vinden op de website van PIANOo.

Categorie(n) Soort > (Elektronisch) factureren
Bronvermelding eVerbinding
Internet URL http://www.everbinding.nl

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Gerelateerde berichten

Lucom kiest voor eVerbinding AccessPoint elektronisch factureren [30-11-2018]

Jubileum: eVerbinding viert 5 jaar Accespoint Simplerinvoicing [06-11-2018]

BLOXS legt de (e)Verbinding [06-09-2018]

Nu ook met Unit4 Multivers en Twinfield e-facturatie via Simplerinvoicing / PEPPOL mogelijk [20-06-2018]

eVerbinding is ISO 27001 gecertificeerd! [24-05-2018]


Woensdag 12 december 2018
Seminar: elektronisch factureren in de praktijk

Deze dag is volledig gericht op oplossingen voor e-factureren, elektronische factuurverwerking, - mede - op basis van de opvolger van PDF: de ISO-standaard UBL en PEPPOL. Ook komt de FraudeInfodesk aan de orde, controle van inkomende facturen en robotic accounting. En er worden meerdere LIVE demonstraties verzorgd.
Meer informatie en aanmelden...


CreAim

Informer software


KING


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED