Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Logihuis, leverancier van Salarissoftware, lanceert Cloud Dossier

Plaatsingsdatum 21-11-2018
Berichtdatum 21 november 2018

Sinds de nieuwe privacywet AVG in mei 2018 van kracht is, zijn organisaties verantwoordelijk voor het veilig bewaren en verwerken van documenten met persoonlijke informatie. Ook moeten klanten deze informatie makkelijk kunnen raadplegen.

Met het klantenportaal en de apps, waarin het portaal ook volledig is geïntegreerd, kunt u via beveiligde kanalen eenvoudig documenten aanbieden aan uw klanten. Vanuit LogiSal is het mogelijk om de documenten direct op te slaan in het Cloud Dossier. De klant krijgt vervolgens een notificatie dat er nieuwe documenten klaarstaan. Daarnaast kan de klant zelf ook documenten toevoegen (zoals bijvoorbeeld een whk-beschikking of een mutatiebestand). Het dossier is te gebruiken voor alle documenten die u maar met uw klant wilt delen. Dit kunnen dus ook jaarrekeningen of boekhoudkundige documenten zijn.

Eigen look and feel
Cloud Dossier biedt u de mogelijkheid om de omgeving een eigen uiterlijk mee te geven. Dit betekent dat u kunt aangeven welke afbeeldingen/logo’s in het scherm worden getoond en welke achtergrond kleuren.

100% veilig
De applicatie gecertificeerd volgens de ISO/IEC 27001:2013 norm voor informatiebeveiliging. De certificering geeft aan dat alle processen op het gebied van informatiebeveiliging goed op orde zijn en het informatiebeveiligingssysteem beschikt over een solide en veilige structuur. Dit is dus een stuk veiliger dan het verzenden van e-mails met gevoelige salarisinformatie.

Raadplegen via browser en Windows verkenner
Het Cloud Dossier is naast een online-login te integreren in Windows Verkenner. Hierdoor heeft u dus en virtuele schijf waar u gemakkelijk documenten kunt opslaan. De installatie is super eenvoudig.

Kosten
U betaalt voor het Cloud Dossier op basis van een licentie. De prijzen zijn per maand en worden per (rest van het) kalenderjaar gefactureerd. Deze prijzen worden binnenkort op onze website gepubliceerd.

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Soort > Loon-, salaris- en HRM software, SAAS, Cloud Computing
Bronvermelding Logihuis
Internet URL http://www.logisal.nl

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Gerelateerde berichten

LogiSal ondersteunt Spaww en Sepa [12-09-2018]

Salarispakket LogiSal voorbereid op de Algemene Verordening Gegevensbescherming [25-11-2017]

Meer HRM-tools naast LogiSal salarissoftware [28-06-2017]

Logihuis realiseert Loonaangifte Incidentele Grote Berichten [09-05-2017]

Nieuwe versie Logipoort voor loonaangiften en pensioenaangiften [04-05-2017]


Woensdag 12 december 2018
Seminar: elektronisch factureren in de praktijk

Deze dag is volledig gericht op oplossingen voor e-factureren, elektronische factuurverwerking, - mede - op basis van de opvolger van PDF: de ISO-standaard UBL en PEPPOL. Ook komt de FraudeInfodesk aan de orde, controle van inkomende facturen en robotic accounting. En er worden meerdere LIVE demonstraties verzorgd.
Meer informatie en aanmelden...


CreAim

Informer software


KING


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED