Softwarepakketten.nl

Software nieuws

SAP helpt A.S. Watson met bespoedigen van digitale transformatie

Plaatsingsdatum 22-11-2018
Berichtdatum 22 november 2018

Tijdens de ASW Technology Partner Day kondigde A.S. Watson, de organisatie achter onder andere Kruidvat, Trekpleister, ICI Paris XL, aan dat zij het Technology Partnership Programma doorzetten. Met dit programma geeft de retailer vorm aan verdere digitale transformatie met behulp van achttien partners, waaronder SAP.

Het programma werd vorig jaar door A.S. Watson gestart om echte partnerships aan te gaan met de organisaties die hen ondersteunen in het digitale transformatieproces. Hierbij gebruiken zij de expertise en kennis van de partners. SAP Customer Experience hielp A.S. Watson een omnichannel ervaring te bieden aan klanten in alle webshops in Europa en Azië. Met bijna veertienduizend winkels in 24 landen is het belangrijk dat de klant een consistente en positieve ervaring krijgt op alle platformen.

Met hun Tech Partners en de digitale transformatie zet A.S. Watson in op een nieuw tijdperk van retail. Dankzij de samenwerking met verschillende partners wordt er gebouwd aan sterkere customer connectivity, zowel online als offline. Dankzij onder andere de software en kennis van SAP, heeft de retailgigant als missie om alle 12 merken die onder hen vallen de favorieten van de markt te maken.

Categorie(n) Branche > Financials, Branche > Detailhandel & Horeca
Bronvermelding SAP
Internet URL http://www.sap.com

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED