Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Lucom kiest voor eVerbinding AccessPoint elektronisch factureren

Plaatsingsdatum 30-11-2018
Berichtdatum 30 november 2018

Jan van Buren, Managing Director van Lucom Benelux BV, is blij met de samenwerking met eVerbinding! Een mooier begin van een persbericht kun je je niet wensen. Maar waarom is Van Buren blij en wat is de aanleiding voor de samenwerking?

Lucom regelt factuurapplicaties die geheel naar wens van de klanten en specifieke omstandigheden kunnen worden ingericht. Van Buren benadrukt het belang van deze documenten, “Een factuur bevat immers een van de grootste kostbaarheden van bedrijven. Namelijk WIE zijn de klanten, WAT nemen zij af en voor WELKE prijs?”.

Het streven van Lucom is dat klanten geen onnodige schakels, partijen en tussenliggende databases (en dus risico’s) activeren. Deze samenwerking met eVerbinding voorziet maximaal in dit uitgangspunt. “En naast de technische en functionele capaciteit van eVerbinding, is ook de persoonlijke samenwerking tot nu toe plezierig, pragmatisch en efficiënt gebleken.” vult Van Buren aan.

De ideale oplossing
Johan Schaeffer, Founder eVerbinding, licht toe, “Ons Simplerinvoing AccessPoint is gebaseerd op native-push technologie waardoor berichten en statussen altijd realtime worden uitgewisseld. De uitdaging bij Lucom was om deze ervaring ook in het eigen netwerk van de klant te realiseren zonder aanpassingen in de firewall.”

Lucom bedient haar klanten met on-premise oplossingen voor factuurprocessen en eVerbinding biedt de PEPPOL AccessPoint infrastructuur in de cloud. "Samen zijn we erin geslaagd een slimme oplossing te realiseren om deze te koppelen, zonder in te leveren op security of realtime uitwisseling.” De oplossing zorgt ervoor dat de inkoopfacturen direct afgeleverd worden in de Lucom software van de klant en verkoopfacturen vanuit deze software direct worden afgeleverd aan het AccessPoint van de ontvanger.

Categorie(n) Branche > Financials, Soort > (Elektronisch) factureren, Soort > Inkoop & Purchase to pay, XML en EDI
Bronvermelding eVerbinding
Internet URL http://www.everbinding.nl

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Gerelateerde berichten

inVoice of Holland officieel van start: Als het kan, doe het dan [06-09-2019]

eVerbinding biedt de GWH-factuurspecificatie als een UBL e-factuur op regelniveau [19-03-2019]

Lustrum eVerbinding: eerste klantaansluiting Simplerinvoicing al weer 5 jaar geleden! [14-03-2019]

eVerbinding wint aanbesteding PIANOo voor impuls e-facturatie [08-11-2018]

Jubileum: eVerbinding viert 5 jaar Accespoint Simplerinvoicing [06-11-2018]


Woensdag 9 oktober 2019
Kennisevent administratieve software
Met Elektronisch factureren: UBL in relatie tot EN 16931, NLCIUS en SI.
Wouter van den Berg zal namens STPE ( Standaardisatieplatform Elektronisch factureren) in gaan op de huidige status en gebruik van UBL in Nederland. Ook de rol van STPE komt dan aan de orde.
Meer informatie en aanmelden...


Onerzoeksbureau GBNED