Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Informer: koppel nu je webshop aan je boekhouding

Plaatsingsdatum 13-12-2018
Berichtdatum 13 december 2018

Gebruikers van InformerOnline kunnen nu de online administratie koppelen met maar liefst negen webshops. Alle orders van WooCommerce, Prestashop, Opencart, Magento, Lightspeed, Mijnwebwinkel, CCV shop, Shopify en BOL.com worden dankzij de verbinding direct geïmporteerd in InformerOnline. Het handmatig overtypen of importeren van facturen en orders uit je webwinkel is dan niet langer nodig. Remco Frühauf, algemeen directeur van Informer, legt uit: “Ondernemers met een webshop kunnen nu alle orders direct de boekhouding in laden. Hiermee besparen zij veel tijd en worden bovendien minder fouten gemaakt.

Hoe kan ik mijn administratie koppelen?
De koppelingen met de webwinkels verlopen via het platform van webwinkelfacturen.nl. Je koppelt je administratie van Informer dus niet direct via jouw webshop, maar via het platform van onze koppelpartner. In de handleiding is uitgebreid te lezen welke stappen je moet volgen om van de koppeling gebruik te kunnen maken.

Wat zijn de kosten van de koppeling?
InformerOnline rekent geen extra kosten voor een koppeling met een webshop. Om je boekhouding te verbinden met een van de webwinkels, heb je wel een account bij webwinkelfacturen.nl (en bij de webshop) nodig.

 

Categorie(n) Soort > Contentmanagement (CMS), Webshops, -tools, Branche > Detailhandel & Horeca, Branche > Accountantskantoren
Bronvermelding Informer
Internet URL http://www.informer.nl

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED