Softwarepakketten.nl

Software nieuws

YouTubeserie e-Boekhouden.nl: boekhoudvragen voor ondernemers

Plaatsingsdatum 20-12-2018
Berichtdatum 20 december 2018

Om ondernemers, en zeker startende ondernemers, te helpen bij het opstarten en in orde brengen van hun administratie is boekhoudprogramma e-Boekhouden.nl de YouTubeserie “Boekhoudvragen” gestart.

Vragen als “Wat is boekhouden?”, “Hoe werkt btw?” en “Hoe werkt de kleineondernemersregeling?” worden in de video’s uitgelegd. Niet op een saaie, stijve manier, maar via begrijpelijke, leuke video’s.

Niet alleen voor startende ondernemers
De video’s zijn zeer geschikt voor startende ondernemers die nog geen kennis hebben van boekhouden. De onderwerpen die in de video’s worden behandeld vormen de basis van boekhouden. Zo zijn er diverse video’s over btw, iets waar iedere startende ondernemer wel mee te maken krijgt. Maar ook voor ondernemers die al langer een bedrijf hebben, zijn de video’s interessant en vermakelijk.

Ondernemers ondersteunen bij hun administratie
e-Boekhouden.nl streeft ernaar om iedere ondernemer, zowel starters als ondernemers die al langer bezig zijn, te ondersteunen bij hun administratie. De leverancier van boekhoudsoftware gelooft dat de meeste ondernemers een heel eind zelf hun boekhouding kunnen doen, met de hulp van een geautomatiseerd boekhoudsysteem. Daarom wil het bedrijf op diverse manieren de ondernemer helpen bij het boekhouden. Via een online Knowledgebase, cursussen op locatie, een uitgebreide supportafdeling, maar dus ook via YouTube.

Ondernemers kunnen via het YouTubekanaal van e-Boekhouden.nl de serie Boekhoudvragen bekijken en reageren op de video’s.

Bij de hand nemen
Startende ondernemers moeten al veel zelf regelen. Inschrijven bij de KVK, verzekeringen, zakelijke rekeningen etc. e-Boekhouden.nl wil de starter daarom graag bij de hand nemen. Niet alleen door zo goed mogelijk te helpen bij het opstarten van een administratie. Starters hebben al kosten genoeg, zo vindt de boekhoudsoftwareleverancier, daarom is e-Boekhouden.nl de eerste 15 maanden gratis te gebruiken.

Categorie(n) ZZP'ers en klein MKB, Soort > Boekhoudsoftware, Branche > Accountantskantoren
Bronvermelding e-Boekhouden
Internet URL http://www.e-boekhouden.nl

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED