Softwarepakketten.nl

Software nieuws

De Icorp Billing oplossing kan uw gehele uitgaande facturen stroom automatiseren

Plaatsingsdatum 22-01-2019
Berichtdatum 17 januari 2019

Is het opmaken en genereren van facturen binnen uw organisatie al geautomatiseerd, worden de facturen ook correct vastgelegd in uw boekhouding? Ondersteunt uw financiële applicatie ook uw gewenste proces? Diesis biedt een standaard oplossing voor uw uitgaande factuurstroom, ERP onafhankelijk en volledig in te richten op maat naar uw wensen en eisen, zonder hiervoor maatwerk te ontwikkelen.

BILLING VOOR UW ORGANISATIE?
De Icorp Billing oplossing kan uw gehele uitgaande facturen stroom automatiseren. Deze oplossing is uitermate geschikt voor uw (complexe) billing processen waar sprake is van het verwerken van grote en kleinere volumes en het toepassen van ingewikkelde en uitgebreide calculatiemogelijkheden. Het is ERP onafhankelijk dus dat betekent dat het geen problemen met zich mee brengt wanneer u gebruik maakt van veel verschillende databases of applicaties voor de import van gegevens. Ook meerdere administraties, verschillende valuta en een veelheid aan karakters kunnen verwerkt worden en dan is dit de ideale oplossing om de facturenstroom efficiënter in te richten.

BESPAREN OP UW UITGAANDE FACTUREN
In de praktijk zien wij bij onze klanten een directe besparing, afhankelijk van het volume en de complexiteit van de facturen. Bij een van onze klanten levert de Billing oplossing een besparing op van 8 minuten per factuur, met het volume van circa 52.000 facturen per jaar levert hen dit een besparing op van bijna 7.000 uur. Een andere klant is teruggegaan van 3 weken voorbereiding en versturen naar 2 dagen.

WAT ZIJN DE VOORDELEN
Het automatiseren van het uitgaande facturatie proces met Icorp brengt veel voordelen met zich mee. Denk hierbij aan geautomatiseerde toepassingen van complexe regels op het gebied van contracten, orders, specifieke afspraken, tarieven, staffels etc. en het automatisch inboeken in financiële administratie volgens vrij in te stellen regels. Het gehele proces zal sneller verlopen en die tijdsbesparing heeft een positieve impact op de geldstromen. Dit alles zal resulteren in tevreden klanten.

WAT KAN DIESIS VOOR U BETEKENEN?
Diesis is gespecialiseerd in het implementeren, beheren en optimaliseren van financiële oplossingen voor uw proces. Naast de functionele aspecten van dit soort trajecten, hebben wij ook de uitgebreide technische kennis om installaties te verzorgen en maatwerkoplossingen te bouwen. Wij adviseren en begeleiden organisaties in de aanschaf en inrichting van de oplossing zowel technisch als functioneel, veel organisaties gingen u al voor in binnen -en buitenland.

Categorie(n) Branche > Financials, Soort > (Elektronisch) factureren
Bronvermelding Diesis
Internet URL http://www.diesis.nl

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Gerelateerde berichten

Webinar Billing [14-10-2018]AFAS Software


Onerzoeksbureau GBNED