Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Bouw7 nu ook gecertificeerd Twinfield-partner

Plaatsingsdatum 24-01-2019
Berichtdatum 23 januari 2019

Onze partner bouw7 is nu ook gecertificeerd Twinfield-partner. Dankzij de koppeling tussen bouw7 en Twinfield kun je als accountant alle projectgegevens geautomatiseerd laten overzetten in Twinfield. Al je relaties, administraties en btw-codes zijn zichtbaar in de bouw7-applicatie en je volledige projectadministratie in Twinfield. Facturen verstuur je eenvoudig vanuit bouw7 en boek je met één klik in binnen Twinfield.

Over bouw 7
Bouw7 bouwsoftware is een complete cloudbased softwareoplossing voor bedrijven in de bouwsector. Met bouw7 is je planning, materiaalverwerking, urenregistratie en de facturatie zomaar klaar en staat alles direct in de cloud. Beheer je projecten waar je ook bent, op je computer, tablet of smartphone. Je hebt overal in één oogopslag zicht op alle informatie. Door bouw7 te gebruiken, structureer je je eigen manier van werken en die van je collega´s.

Bouw7 is ontwikkeld om het administratieve proces voor alle werknemers in de bouw te versimpelen. De cloudoplossing van bouw7 helpt je om direct kosten te verminderen dankzij verhoogde productiviteit. Ook zijn risico’s beter in te dammen dankzij een betere informatievoorziening.

Categorie(n) Branche > Bouw en installatie
Bronvermelding Twinfield
Internet URL Twinfield

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED