Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Zenvoices aangesloten op Europees facturatienetwerk PEPPOL voor het ontvangen van e-facturen

Plaatsingsdatum 24-01-2019
Berichtdatum 23 januari 2019

Sinds vandaag is het mogelijk om elektronische facturen (e-facturen) via het Europese facturatienetwerk PEPPOL te ontvangen in Zenvoices. Organisaties die werken met Zenvoices kunnen zich gratis registreren in het PEPPOL netwerk en zijn hiermee voorbereid op de toekomst van factuuruitwisseling.

Wat is PEPPOL?
PEPPOL staat voor ‘Pan-European Public Procurement On-Line’ en is een Europees netwerk voor het veilig uitwisselen van (onder andere) facturen tussen bedrijven en overheidsinstellingen. Elektronische facturen worden uitgewisseld in het gestandaardiseerde UBL formaat. Via PEPPOL kunnen uitsluitend geregistreerde en geïdentificeerde verzenders en ontvangers facturen uitwisselen. Om te kunnen werken met PEPPOL dienen organisaties een zorgvuldig registratieproces te doorlopen, waardoor de veiligheid van het netwerk wordt gegarandeerd.

Volledig automatisch boeken van facturen stap dichterbij
In het PEPPOL netwerk worden elektronische facturen rechtstreeks tussen organisaties uitgewisseld in het gestandaardiseerde UBL formaat. Dit is een bestandsformaat waarmee optimale herkenning en verwerking van facturen mogelijk is. Op korte termijn kunnen deze facturen met Zenvoices volledig automatisch verwerkt worden in gekoppelde boekhoudpakketten.

Werken met Zenvoices en PEPPOL
Om facturen via PEPPOL te ontvangen kunnen gebruikers van Zenvoices zich gratis registreren in het PEPPOL netwerk. Als een e-factuur via het PEPPOL netwerk ontvangen wordt, dan wordt deze rechtstreeks afgeleverd in de bijbehorende Zenvoices administratie.
Met de mogelijkheid om facturen via het PEPPOL netwerk te ontvangen, onderschrijft Zenvoices haar ambitie om een passende oplossing te bieden voor het automatiseren van alle mogelijke factuurstromen.

Categorie(n) Soort > (Elektronisch) factureren
Bronvermelding Zenvoices
Internet URL http://www.zenvoices.com

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Gerelateerde berichten

Nieuw: bestellingen en facturen matchen met Zenvoices [15-02-2020]

Facturen betalen met Zenvoices nu beschikbaar [16-01-2020]

Zenvoices beschikbaar voor alle UBL Ready boekhoudpakketten [25-10-2019]

Zenvoices breidt uit met koppeling voor e-Boekhouden.nl [06-09-2019]

Zenvoices beschikbaar voor Visma eAccounting [27-06-2019]


Seminar RPA en robotic accounting

Najaar 2020
Seminar RPA en robotic accounting
Met ook gerelateerde ontwikkelingen, zoals: Artificial intelligence (AI), Elektronisch factureren, Purchase-2-Pay, PSD2, Blockchain en Chatbots.
Meer informatie en deelname...


Kleisteen

Informer Software

MUIS Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED