Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Unit4 ook komende jaren reseller Fiscaal Gemak, maar niet meer exclusief

Plaatsingsdatum 31-01-2019
Berichtdatum 31 januari 2019

Unit4 en JSKS hebben hun succesvolle samenwerking voor de komende 5 jaar verlengd. Unit4 ziet de vernieuwde samenwerking met JSKS als een mooie kans om zijn goede positie in de accountancymarkt verder te verstevigen. Sinds medio 2014 werkt JSKS voor de verkoop van zijn aangifteprogramma Fiscaal Gemak samen met Unit4.

Marktleider in fiscale aangiftesoftware
Fiscaal Gemak is op dit moment marktleider in fiscale aangiftesoftware met een marktaandeel van 35 procent. Deze positie heeft ertoe geleid dat steeds meer top-30-kantoren de overstap naar deze 100% cloudapplicatie hebben gemaakt. JSKS heeft besloten om het product nog breder in de markt te zetten door, in tegenstelling tot voorheen, naast Unit4 met meerdere resellers te gaan werken. Hierdoor kan de voorsprong op de concurrentie verder worden vergroot.

Wij zijn blij zijn met de vernieuwde samenwerking omdat wij met Unit4, die marktleider is met software in de accountancymarkt, een sterke reseller langer aan ons binden”, vertelt Ruud van der Kruk, mede-eigenaar van JSKS. “Met deze vernieuwde samenwerking zijn wij daarnaast in staat om het product de komende jaren verder door te ontwikkelen en te innoveren. Door ook andere resellers het product op de markt te laten brengen, kunnen we de positie van Fiscaal Gemak in de markt nog verder verstevigen.”

Meer dan 30.000 professionals verwerken jaarlijks maar liefst 1.7 miljoen aangiftes met de software Fiscaal Gemak. De applicatie wordt constant verder ontwikkeld met een focus op gebruikersgemak. De software is simpel en intuïtief, waardoor de gebruiker kostbare tijd bespaart. De software met moderne toegepaste technieken ondersteunt de gebruiker in de aanlevering naar de Belastingdienst, wat een tijdsbesparing oplevert.

Fiscaal Gemak wordt gezien als toonaangevende software in de markt en kent een zeer hoge klanttevredenheid. We zijn dan ook erg tevreden dat we onze samenwerking hebben vernieuwd om op deze manier Unit4’s dominante positie in de accountancymarkt verder uit te breiden. We zijn ervan overtuigd dat de innovatiekracht van JSKS hieraan bij zal dragen”, aldus Joris van Leeuwen, General Manager Accountancy bij Unit4.

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Soort > Belastingen, Juridisch en Subsidie
Bronvermelding Unit4
Internet URL http://www.unit4.com/nl

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Gerelateerde berichten

Unit4 breidt Financial Planning and Analysis oplossing uit met nieuwe mogelijkheden op basis van AI [22-10-2020]

Unit4 kondigt next-generation ERP aan: volledig gefocust op mensgerichte organisaties [15-10-2020]

Macaw kiest Unit4 ERP [23-09-2020]

82% van de accountants denkt dat zijn diensten straks weggeautomatiseerd zijn [10-09-2020]

Unit4 kondigt nieuwste release van Unit4 ERP aan [10-07-2020]


Seminar RPA en robotic accounting

Voorjaar 2021
Seminar RPA en robotic accounting
Met ook gerelateerde ontwikkelingen, zoals: Artificial intelligence (AI), Elektronisch factureren, Purchase-2-Pay, PSD2, Blockchain en Chatbots.
Meer informatie en deelname...


Kleisteen

Informer Software

MUIS Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED