Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Gemeente Amsterdam gaat voor HR-software van AFAS

Plaatsingsdatum 07-02-2019
Berichtdatum 7 februari 2019

Innovatieve software voor betere digitale dienstverlening

De Gemeente Amsterdam wil innoveren binnen het personele domein. Zij zet nu belangrijke stappen in die richting met de HR-software van AFAS. Inzet van de vernieuwing is betere digitale dienstverlening door de 16.000 medewerkers. AFAS Software biedt de gewenste uitgebreide mogelijkheden en kwaliteit.

Eenvoud en overzicht
De keuze is gemaakt via een Europese aanbesteding. “De inschrijving van AFAS was goed voorbereid en was goed opgebouwd”, zegt Pim van den Berg, projectleider van de aanbesteding voor het personeels- en salarissysteem bij de gemeente Amsterdam. “Vooral de gebruiksvriendelijkheid viel enorm op. Het ziet er goed uit. Met name de eenvoud en overzichtelijkheid van het systeem gaat het werk van onze 16.000 medewerkers een stuk makkelijker maken.”

Robuuste basis
Het nieuwe personeels- en salarissysteem vormt de basis voor de omringende processen en systemen. Ook levert de software snel de relevante managementinformatie. Gerben Eversdijk, commercieel manager Publieke Sector bij AFAS: “Gemeente Amsterdam had een doel met de aanbesteding: wendbaar zijn in een snel ontwikkelende omgeving. Het serviceportaal van AFAS automatiseert alle registrerende processen én geeft maximale mogelijkheden om alles op het gebied van instroom, doorstroom en uitstroom continu te verbeteren en door te ontwikkelen.”

Groei in publieke sector
Met de grootste gemeente van Nederland als nieuwe klant zet AFAS Software de groei in de publieke sector door. Eversdijk: “Het is fantastisch dat deze mooie organisatie met onze software gaat werken. Het is ook een bevestiging van de waarde van ons product voor de publieke sector. Steeds meer gemeenten zien bij hun collega’s die toegevoegde waarde en daar zijn we uiteraard erg blij mee.”

Categorie(n) Branche > Financials, Branche > Overheid en semi overheid, Soort > Loon-, salaris- en HRM software
Bronvermelding AFAS
Internet URL http://www.afas.nl

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED