Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Action werkt efficiënter met point-of-sale-systeem XV5 van Ctac

Plaatsingsdatum 19-02-2019
Berichtdatum 19 februari 2019

Action plukt de eerste vruchten van de optimalisatie van zijn point-of-sale-systeem (POS) XV Retail en Omni Customer Loyalty-programma (OCL), gerealiseerd door Business & Cloud Integrator Ctac. Om de groeistrategie van de internationale discountretailer nog beter te ondersteunen, werd versie 5 van de XV Retail Suite ontwikkeld, op een nieuw technologisch platform gezet en geïmplementeerd. De uitgebreidere functionaliteiten en de sterk verminderde implementatietijd van deze oplossing helpen Action om een steviger fundament te creëren voor verdere (inter)nationale uitbreiding en innovaties in retail. De optimalisatie en implementatie van de nieuwe oplossing kende een zeer krappe, maar bewezen haalbare tijdlijn. Binnen 6½ week waren de meer dan 1.300 Action-winkels in West-Europa gemigreerd.

Behoefte aan snelheid en schaalbaarheid
Een groot deel van het assortiment in de Action-winkels verandert continu: wekelijks komen er 150 tot 200 nieuwe producten binnen. Na de implementatie van het geoptimaliseerde POS-systeem kan het nog grotere volumes aan en is flexibel op- en afschalen mogelijk. Daarnaast zijn alle kassa’s in alle filialen aangesloten op de XV Retail Online Server. Op deze manier zijn de kassa’s altijd verbonden en worden prijswijzigingen direct doorgevoerd. Dit ontzorgt de kassamedewerkers. Een ander groot voordeel is, dat Action bij de opening van een nieuwe vestiging veel sneller up and running is. Het invoeren van het adres is voldoende, de rest gaat automatisch.
De klant merkt niet dat we nieuwe software hebben”, zegt Jens Burgers, Director IT bij Action. “Wat de klant wel merkt, is dat we efficiënter werken en daarmee ook onze kosten en onze prijzen voor onze klanten laag kunnen houden. IT is er ook om de klanten tevreden te houden.”

 

 

Categorie(n) Branche > Detailhandel & Horeca
Bronvermelding Ctac
Internet URL http://www.ctac.nl

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Gerelateerde berichten

Ctac toegetreden tot High Tech Software Cluster van Brainport Development [26-08-2020]

HB Capital kiest voor Fit4RealEstate-oplossing van Ctac [21-01-2020]

Ctac behaalt tweede plaats in internationale SAP Analytics Designer Hackathon [08-10-2019]

Sligro Food Group kiest voor omnichannel POS-systeem van Ctac [04-09-2019]

Aham Vastgoed verbetert bedrijfsprocessen met Fit4RealEstate-oplossing van Ctac [05-06-2019]


Seminar RPA en robotic accounting

Voorjaar 2021
Seminar RPA en robotic accounting
Met ook gerelateerde ontwikkelingen, zoals: Artificial intelligence (AI), Elektronisch factureren, Purchase-2-Pay, PSD2, Blockchain en Chatbots.
Meer informatie en deelname...


Kleisteen

Informer Software

MUIS Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED