Softwarepakketten.nl
erp software prodin

Software nieuws

Ondernemende studenten strijden om SnelStart Startup Prijs

Plaatsingsdatum 20-02-2019
Berichtdatum 20 februari 2019

Studenten van de Hogeschool van Amsterdam (HvA) maken de komende drie jaar kans op de SnelStart Startup Prijs. De studenten kunnen €10.000,- winnen om hun idee te realiseren. Boekhoudsoftwarebedrijf SnelStart heeft deze prijs, die elk half jaar wordt uitgereikt, samen met HvA in het leven geroepen om veelbelovende startups de kans te geven zich te ontplooien.

Studenten van de HvA in het algemeen en van de opleiding 10K in het bijzonder (gericht op het starten van een onderneming) kunnen met hun idee voor een nieuw product of nieuwe dienst meedingen naar deze prijs.

10K Pre-Incubator programma
10K is binnen de HvA het vlaggenschip als het om ondernemerschap gaat. Het 10K Pre-Incubator programma start elk halfjaar, met als doel ondernemende ideeën van ambitieuze studenten verder te ontwikkelen. De 10K-coaches begeleiden de studenten bij de eerste fases en cruciale stappen van hun startup-idee. Deze maand is weer een nieuwe groep begonnen aan deze training, die twintig weken duurt. Deze studenten zijn de eersten die kans maken op de SnelStart Startup Prijs.

Alle startup-teams moeten aan een jury bewijzen dat hun idee in de praktijk kan worden gebracht en een potentiële afzetmarkt heeft. Die jury bestaat uit Henk Meijer (SnelStart), Frank Jan de Graaf (HvA) en Jorge Labadie (merkbureau 37°Celsius). Zij zullen op basis van de gepresenteerde pitches en businessplannen een uiteindelijke winnaar kiezen.

Prijs in twee delen
De SnelStart Startup Prijs heeft een waarde van €10.000,-. De prijs bestaat uit twee delen: een geldprijs ter waarde van €5.000,- en een op de behoefte van de winnaar afgestemde ondersteuning ter waarde van nogmaals €5.000,-. Daarbij kun je denken aan het inrichten van de administratie, marketingadviezen en meer. Verder biedt SnelStart de winnaar een mentor en een werkplek in het SnelStart-kantoor in Alkmaar aan.

Bevlogen ondernemers helpen
SnelStart stelt deze prijs beschikbaar vanuit de visie om bevlogen ondernemers te helpen. Ook ziet het boekhoudsoftwarebedrijf dit als een kans om zich te profileren bij jonge ondernemers.

Bekijk ook deze video over de SnelStart Startup Prijs: https://www.youtube.com/watch?v=bxYJuhDSg_Y 

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, ICT Innovatie, Soort > Boekhoudsoftware, ZZP'ers en klein MKB
Bronvermelding SnelStart
Internet URL SnelStart

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Gerelateerde berichten

RGS Brugstaat in SnelStart: het antwoord op fouten en tijdgebrek [19-08-2021]

De belastingaangifte van zzp’ers wordt makkelijker met SnelStart [12-07-2021]

Boekhoudsoftwareleverancier SnelStart lanceert nieuwe productlijn inHandel [01-07-2021]

Bouwershub wint eerste SnelStart Startup Prijs [27-06-2019]

Bankkoppeling SnelStart met ING en Triodos [03-07-2018]


Seminar RPA en robotic accounting

29 september 2021
Seminar RPA en robotic accounting
Met ook gerelateerde ontwikkelingen, zoals: Artificial intelligence (AI), Elektronisch factureren, Purchase-2-Pay, PSD2, Blockchain en Chatbots.
Meer informatie en deelname...


Kleisteen

Informer Software


KING Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED