Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Koppeling Twinfield Boekhouden en SAM Rental

Plaatsingsdatum 05-03-2019
Berichtdatum 5 maart 2019

De nieuwe gecertificeerde koppeling tussen SAM Rental en Twinfield Boekhouden ontzorgt de verhuurbranche optimaal. Zowel in de boekhouding als in het verhuurmanagement. Waar SAM ondersteunt in het volledige verhuurproces, zorgt de koppeling met Twinfield ervoor dat alles direct klaarstaat voor jou als accountant of boekhouder. Dit alles volledig online.

De SaaS-oplossing SAM, jouw online verhuurassistent, is volledig ontwikkeld door Direct-effect e-business. Direct-effect bouwt al meer dan 20 jaar weboplossingen voor haar klanten. Focus daarbij is het zo efficiënt mogelijk inrichten van bedrijfsprocessen samen met de klant. Daar is SAM in 2015 als één van die oplossingen bij gekomen.

Efficiënt verhuren
De verhuurbranche heeft een aantal unieke kenmerken, met name rond voorraadbeheer en prijzen. Daarom vult SAM het boekhoudpakket aan met o.a. een uitgebreid voorraadbeheer in de tijd en prijzen op basis van huurperiode. Verhuurders beheren in SAM eenvoudig hun klanten, orders, materialen en voorraad, zonder dat zij bezig hoeven te zijn met boekhoudkundige zaken.

Integratie Twinfield Boekhouden en SAM
Dankzij de gecertificeerde koppeling tussen SAM en Twinfield hoef je nooit meer handmatig facturen in te boeken. Verstuurt de verhuurder vanuit SAM een factuur naar één van zijn klanten? Dan is die direct terug te vinden in Twinfield Boekhouden (inclusief boekstuk en de bijbehorende debiteur). Zo kun je efficiënt werken zonder fouten.

Categorie(n) Branche > Dienstverlening, Branche > Automotive, Branche > Detailhandel & Horeca, Soort > Facility management
Bronvermelding Twinfield
Internet URL https://taxnl.wolterskluwer.com/producten/twinfield-online-boekhouden

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED