Softwarepakketten.nl
FiscaalOnline
HIX
Exact Software
VISMA eAccounting Accountancy

Software nieuws

Startup DocVisie helpt het MKB met optimale documentoplossingen

Plaatsingsdatum 05-04-2019
Berichtdatum 5 april 2019

Xerxes Group speelt met DocVisie in op de veranderende economie en lanceert ‘best of breed’-oplossingen om documentmanagement binnen MKB probleemloos te laten verlopen 

Xerxes Group, moedermaatschappij van Xtandit en Ricoh MNL, lanceert vandaag haar nieuwe dochteronderneming DocVisie, onder het motto: ‘de klant is de piloot en de piloot heeft de controle’. Met de komst van deze startup geeft Xerxes Group de controle over het beheer van alle documenten terug aan de onderneming. De oplossingen van DocVisie maken het voor bedrijven mogelijk om contracten af te sluiten voor ieder proces, waarbij het controleren, beheren, opslaan en printen van documenten centraal staan. Hiermee geeft DocVisie antwoord op de veranderende behoefte binnen het MKB om niet vast te zitten aan specifieke contracten. DocVisie biedt flexibele contracten op maat en is een aanvulling op het reeds bestaande portfolio van Xerxes Group, omdat zij naast hardware nu ook ‘best of breed’-services aanbiedt.

Efficiëntie, flexibiliteit en veiligheid
In iedere organisatie, zowel klein als groot, wordt er met documenten gewerkt. Deze documenten moeten worden opgeslagen, aan de AVG voldoen en terug te vinden zijn. Veel bedrijven zijn voor dergelijke functionaliteiten afhankelijk van talloze hard- en softwareleveranciers. Ze kopen bijvoorbeeld hun IT-diensten, PC’s en printers separaat in. Iedere leverancier biedt een pakket inclusief (service)contract aan met bijbehorende afspraken, waar een bepaalde fee voor moet worden betaald. Deze pakketten en contracten zijn echter zelden tot nooit afgestemd op de wensen en behoeften van de klant en zorgen in veel gevallen juist voor conflicten. DocVisie zorgt ervoor dat ieder document altijd beschikbaar is, er een directe koppeling bestaat tussen bijvoorbeeld printen en archiveren en dat er kortdurende servicecontracten aangeboden worden. Daarnaast zorgt DocVisie ervoor dat er in alle gevallen AVG-proof gewerkt kan worden.

 

 

Categorie(n) Tech startups, Soort > Documentbeheer en dossierbeheer
Bronvermelding DocVisie
Internet URL DocVisie

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED