Softwarepakketten.nl
Exact Software

Software nieuws

Heeft u een idee, product of tool ontwikkeld waarmee u de accountantswereld verbetert of op z’n kop zet?

Plaatsingsdatum 05-04-2019
Berichtdatum 5 april 2019

Aanmelden vóór 15 mei, presentaties 13 juni 2019

Heeft u een idee, product of tool ontwikkeld waarmee u de accountantswereld verbetert of op z’n kop zet? Heeft u een innovatie waarmee u collega-accountants of hun klanten vooruit helpt in de nieuwe digitale wereld? Dan biedt NBA een podium om dit delen! U krijgt feedback van een forum van experts en publiciteit om klanten en investeerders enthousiast te maken.

Waarom een NBA Open Podium Accounttech?
Vernieuwende technologische ideeën en startup-initiatieven binnen ons beroep zijn onbekend, worden te weinig gedeeld, maken onvoldoende vaart én hebben geen onafhankelijk platform om zich te presenteren. Met het organiseren van het Open Podium Accounttech beoogt NBA technologische toepassingen te versnellen, te valideren en vooruit te helpen.

Wie mag meedoen?
De initiatieven zijn afkomstig van de controlerend accountant, samenstellend accountant, accountant in business of intern/overheidsaccountant. Maar ook initiatieven van buiten de accountancy zijn welkom. Software leveranciers mogen deelnemen als hun product of dienst nog niet op de markt is of niet binnen zes maanden wordt gelanceerd. Het podium mag niet als commercial of verkoopmiddel worden gebruikt.

Hoe doet u mee?
U beantwoordt op de aanmeldpagina de vragen. Doe dit vóór 15 mei 2019. De vijf meest aansprekende inzendingen mogen hun tech-innovatie toelichten aan een onafhankelijk forum op 13 juni 2019 bij de NBA in Amsterdam. Reserveer deze datum vast in uw agenda!

Meer informatie...

 

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren > Visie ICT, Tech startups, Branche > Accountantskantoren, Branche > Accountantskantoren > Software advies, ICT Innovatie
Bronvermelding NBA
Internet URL http://www.nba.nl

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED