UBL Ketentest

Software nieuws

King Business Software biedt als eerste softwarebedrijf betalen met Tikkie aan

Plaatsingsdatum 08-04-2019
Berichtdatum 8 april 2019

Het is voor gebruikers van King Business Software vanaf vandaag mogelijk om gebruik te maken van Tikkie. King is de eerste softwareleverancier die de integratie met Tikkie aanbiedt. Door de samenwerking kunnen klanten van King Business Software sneller betaald krijgen. Gebruikers kunnen een digitaal betaalverzoek meesturen met facturen en aanmaningen. Dat kan thuis, onderweg, op de zaak, in een winkel, een magazijn of waar dan ook.

Plug & play
Bij het aanmaken van de factuur, kunnen klanten het betaalverzoek automatisch genereren in King. Het betaalverzoek wordt vervolgens meegenomen in de e-mail met de factuur. Alles is geïntegreerd in de eigen King-omgeving. Er zijn geen abonnementskosten aan verbonden, klanten betalen alleen per geslaagde Tikkie-betaling.

Makkelijker en sneller facturen betalen
Priscilla – Fleur Hellemons van King Business Software: “Het grote voordeel van Tikkie is dat met deze integratie onze klanten nu sneller betaald kunnen krijgen. Tikkie heeft een track record van snelle betalers, maar liefst 81% van de Tikkies wordt binnen 12 uur betaald. Dit betekent dat je minder tijd kwijt bent aan het versturen van aanmaningen en nabellen van debiteuren.”

Freek de Steenwinkel van Tikkie: “Met Tikkie willen we overal betalingen makkelijker maken. Met deze samenwerking leveren we niet alleen een meerwaarde voor het product van King, maar maken we samen direct Tikkie op een geïntegreerde manier voor iedere klant van King beschikbaar. Zodat zij hun klanten vervolgens weer eenvoudig en snel kunnen laten betalen. Een win-win situatie”.

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Soort > Boekhoudsoftware, ICT Innovatie, ZZP'ers en klein MKB
Bronvermelding King Business Software
Internet URL King Business Software

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED