Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Thema GRIP centraal op Het event van NU 2019

Plaatsingsdatum 03-05-2019
Berichtdatum 3 mei 2019

Op 21 mei bundelen zes partners hun krachten tijdens Het Event van NU 2019. Na de eerste editie in 2018 is dit jaar het thema GRIP. In Kasteel Amerongen delen MUIS Software, Radar Software, MLE, Pinkweb, Dapas en Payt hun ontwikkelingen en expertise met één doel: dat accountants GRIP krijgen op het kantoor. Innovatie staat centraal, waarbij de organisatoren laten zien hoe accountants - mede dankzij slimme koppelingen tussen de partners - NU grip krijgen op de processen.

Het thema GRIP staat voor de subthema’s Groei, Resultaat, Informatie en Proces. Aan de hand van deze thema’s laten de zes partners zien hoe de innovaties van de software en de integraties tussen de verschillende software oplossingen werken, ten behoeve van het proces van de accountant.

Zoals de partners zorgen voor de naadloze integratie op techniek en service, zorgt dagvoorzitter Annemarie van Campen er met haar combinatie van energie en inhoudelijke kennis voor dat de middag vloeiend verloopt. Het evenement wordt om 12:00 uur afgetrapt met een lunch, gevolgd door de presentaties van de complementerende partners. Het programma duurt tot 17:30, inclusief afsluitende netwerkborrel.

Deelname aan dit evenement is gratis. Kijk voor het volledige programma en de mogelijkheid tot aanmelden op: www.heteventvannu.nl.

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren
Bronvermelding MUIS Software, Radar Software
Internet URL http://www.heteventvannu.nl

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Kleisteen

Informer software


KING


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED