Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Van der Let gecertificeerd partner Twinfield Boekhouden

Plaatsingsdatum 24-05-2019
Berichtdatum 23 mei 2019

Van der Let & Partners is gecertificeerd als partner van Twinfield Boekhouden. Met hun applicatie Twin Currency kun je eenvoudig valutakoersen laten bijwerken in je Twinfield-administraties. Namens Van der Let & Partners namen Lars de Ruijter (operationeel directeur) en Simon van der Let (algemeen directeur) hiervoor het certificaat in ontvangst.

De koppelingen tussen Twinfield en softwareoplossingen van partners als Van der Let & Partners zijn heel belangrijk voor Wolters Kluwer. Want met een goede ‘connectiviteit’ kunnen accountants en ondernemers beter samenwerken en meer uit de boekhouding halen. Met inmiddels meer dan 300 partnerkoppelingen is Twinfield toonaangevend in de online boekhoudbranche in Nederland.

Valutakoersen automatisch bijgewerkt in Twinfield Boekhouden
Dankzij de koppeling met Twin Currency kun je veel tijd en fouten besparen. De applicatie zorgt ervoor dat je op een eenvoudige manier dagelijks de koersen van diverse valuta kunt laten bijwerken in je administratie(s) in Twinfield. Je hebt daarbij de keuze uit tientallen verschillende valuta’s en kunt bijvoorbeeld ook historische data laten inlezen. De app is ontwikkeld door het Heerenveense bedrijf Van der Let & Partners dat al sinds 2005 informatiesystemen koppelt met Twinfield.

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Branche > Financials
Bronvermelding Twinfield
Internet URL https://taxnl.wolterskluwer.com/producten/twinfield-online-boekhouden/

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED