Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Myfactory ontvangt certificaat voor koppeling met Twinfield Boekhouden

Plaatsingsdatum 23-05-2019
Berichtdatum 23 mei 2019

Myfactory is officieel gecertificeerd voor de koppeling met Twinfield Boekhouden. Maarten IJssel van Syscon, partner van myfactory in de Benelux, nam hiervoor het certificaat in ontvangst van onze partnermanager Lenneke Pool.

De koppelingen tussen Twinfield en partneroplossingen als myfactory zijn heel belangrijk voor Wolters Kluwer. Want met een goede ‘connectiviteit’ kunnen accountants en ondernemers beter samenwerken en meer uit de boekhouding halen.

Boek je gegevens direct naar Twinfield Boekhouden
Myfactory is dé professionele en veelzijdige CRM- en ERP-cloudoplossing voor dienstverlening, (groot)handel, logistiek en productie in het mkb. Wil je niet langer werken met applicaties die lokaal zijn geïnstalleerd? En wil je je gegevens altijd en overal kunnen benaderen? Dan is dit voor jou een interessant pakket. Deze oplossing is bovendien volledig geïntegreerd met en gecertificeerd door Twinfield Boekhouden en Microsoft Office 365. Daardoor verbind je eenvoudig je financiële informatie met elkaar. Ook kun je je gegevens snel en efficiënt verwerken in de online boekhouding van Twinfield. Van advies, planning en projectmanagement tot implementatie en training. Met myfactory maak je je bedrijfsproces tot een succes!

5 voordelen van deze koppeling:

  1. 100% webbased
  2. Alles-in-één-pakket: CRM, ERP, managementinformatie en webshop
  3. Uitstekende dienstverlening aan klanten (gemiddelde score: 8.4)
  4. Veilig en gebruiksvriendelijk
  5. Veel uitbreidingsmogelijkheden.
Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Branche > Groothandel, Industrie en Logistiek, Soort > ERP, Soort > Logistiek
Bronvermelding Twinfield
Internet URL https://taxnl.wolterskluwer.com/producten/twinfield-online-boekhouden/

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED