Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Unit4 neemt Fiscaal Gemak over en verstevigt positie in accountancymarkt

Plaatsingsdatum 31-05-2019
Berichtdatum 29 mei 2019

Unit4 kondigt vandaag de overname van JSKS Software-ontwikkeling B.V. aan. Sinds medio 2014 werken de twee softwareleveranciers samen voor de verkoop van de fiscale cloudoplossing Fiscaal Gemak. Meer dan 30.000 professionals verwerken jaarlijks maar liefst 1.7 miljoen belastingaangiftes met deze software, wat Fiscaal Gemak marktleider maakt. Met deze overname onderstreept en versnelt Unit4 zijn nummer 1-positie in de accountancymarkt. Om de focus op de MKB- en de accountancymarkt te vergroten, stelde Unit4 eerder al Herman de Jonge als CEO, Sascha Pistora als CFO en Cees van den Heijkant als Chairman aan van Unit4 MKB Software B.V. - het bedrijfsonderdeel dat de accountancy-, MKB-, financiële intermediairs- en salarismarkt in de Benelux bedient.

Fiscaal Gemak
De cloudoplossing van Fiscaal Gemak maakt gebruik van de modernste technologieën waarmee elk administratie- en accountantskantoor zijn klanten optimaal kan bedienen. De software kenmerkt zich door zijn gebruiksvriendelijkheid, het gebruik van begrijpelijke taal en biedt kantoren overzicht en inzicht waardoor zij altijd grip houden op de aangiftepraktijk.

Totaaloplossing voor de accountant
Met deze overname onderstreept Unit4 wederom zijn sectorfocus. Unit4 is de enige leverancier in Nederland die accountants en zijn MKB-klanten alle oplossingen kan leveren. Unit4 zet vol in op zijn complete accountancyplatform in de cloud waar alle primaire processen van de accountant - fiscaal, boekhouding, salaris – in geïntegreerd zijn. Middels dit platform worden alle data van alle processen in dashboards gepresenteerd aan accountants zodat zij hun klanten snel van het beste advies kunnen voorzien.

Categorie(n) Soort > Externe verslaggeving, Branche > Accountantskantoren
Bronvermelding Unit4
Internet URL Unit4

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Woensdag 29 mei 2024
Seminar software voor externe- en interne rapportage, BI en (liquiditeit)planning

Financials en andere geïnteresseerden die geïnformeerd willen worden over de laatste stand van zaken en aanbod op het gebied van software voor rapportages, BI, (liquiditeits)planning en de invloed van AI.
Meer informatie.

Kleisteen

Informer Software


Bjorn Lunden



Timewriter

AFAS Software


Gerelateerde berichten

Unit4 zorgt met nieuwe Smart Automation Services voor slimme ERP-functionaliteit [20-03-2024]

Gemeente Delft kiest voor Unit4 ERPx [18-01-2024]

Hogeschool Rotterdam kiest voor Unit4 ERP [01-11-2023]

Gemeente EIndhoven kiest voor toekomstbestendige financiële processen met ERPx van unit4 [31-08-2023]

WTS Energy kiest Unit4 voor internationaal financieel systeem [24-05-2023]


Onerzoeksbureau GBNED