Softwarepakketten.nl
Exact Software

Software nieuws

Unit4 neemt Fiscaal Gemak over en verstevigt positie in accountancymarkt

Plaatsingsdatum 31-05-2019
Berichtdatum 29 mei 2019

Unit4 kondigt vandaag de overname van JSKS Software-ontwikkeling B.V. aan. Sinds medio 2014 werken de twee softwareleveranciers samen voor de verkoop van de fiscale cloudoplossing Fiscaal Gemak. Meer dan 30.000 professionals verwerken jaarlijks maar liefst 1.7 miljoen belastingaangiftes met deze software, wat Fiscaal Gemak marktleider maakt. Met deze overname onderstreept en versnelt Unit4 zijn nummer 1-positie in de accountancymarkt. Om de focus op de MKB- en de accountancymarkt te vergroten, stelde Unit4 eerder al Herman de Jonge als CEO, Sascha Pistora als CFO en Cees van den Heijkant als Chairman aan van Unit4 MKB Software B.V. - het bedrijfsonderdeel dat de accountancy-, MKB-, financiële intermediairs- en salarismarkt in de Benelux bedient.

Fiscaal Gemak
De cloudoplossing van Fiscaal Gemak maakt gebruik van de modernste technologieën waarmee elk administratie- en accountantskantoor zijn klanten optimaal kan bedienen. De software kenmerkt zich door zijn gebruiksvriendelijkheid, het gebruik van begrijpelijke taal en biedt kantoren overzicht en inzicht waardoor zij altijd grip houden op de aangiftepraktijk.

Totaaloplossing voor de accountant
Met deze overname onderstreept Unit4 wederom zijn sectorfocus. Unit4 is de enige leverancier in Nederland die accountants en zijn MKB-klanten alle oplossingen kan leveren. Unit4 zet vol in op zijn complete accountancyplatform in de cloud waar alle primaire processen van de accountant - fiscaal, boekhouding, salaris – in geïntegreerd zijn. Middels dit platform worden alle data van alle processen in dashboards gepresenteerd aan accountants zodat zij hun klanten snel van het beste advies kunnen voorzien.

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Soort > Belastingen, Juridisch en Subsidie
Bronvermelding Unit4
Internet URL https://www.unit4.com/nl

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Gerelateerde berichten

Unit4 ook komende jaren reseller Fiscaal Gemak, maar niet meer exclusief [31-01-2019]

Du ROI Accountants & Belastingadviseurs waarborgt continuïteit en compliance met Unit4 Accountancy as a Service [03-07-2018]

Accountantskantoor Countus is met Unit4 SmartSpace flexibel en future-proof [27-03-2018]

Linden accountants ontzorgd door Unit4 Accountancy as a Service [01-02-2018]

BDO kiest voor Unit4 PSA Suite op Microsoft Dynamics 365 om zijn digitale transformatie te ondersteunen [09-01-2018]


Woensdag 30 oktober 2019
ICT Accountancy jaarcongres
Met als centraal thema "Mobiel werken" en verder o.a. aandacht voor PSD2, Mazars Signals, ICT Accountancy in België, Cybersecurity en de nieuwe ICT Accountancy softwaregids.
Meer informatie en aanmelden.AFAS Software


Visma Software


Tecknow


Onerzoeksbureau GBNED