Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Repstor Custodian door Atlas Fiscalisten gekozen als systeem voor Client-, Dossier- en Project-beheer

Plaatsingsdatum 28-08-2019
Berichtdatum 28 augustus 2019

Transform Data International kondigt met trots aan dat Repstor Custodian door Atlas Fiscalisten is gekozen als het systeem voor Cliënt, Dossier en Project-beheer.

Atlas was al geruime tijd op zoek naar een oplossing om op een gebruiksvriendelijke en veilige manier samen te werken binnen cliënt en project-dossiers waarbij zowel documenten als e-mails op dezelfde plek opgeslagen konden worden.

Atlas werkt al geruime tijd met Office 365, SharePoint Online en Dynamics en zocht een toepassing die hierbij naadloos aansluit en tevens volledig integreert binnen Microsoft Outlook, omdat dit de applicatie is waar gebruikers bekend mee zijn en graag mee blijven werken.

Met Repstor Custodian beschikt Atlas over een zeer veilige, betaalbare en schaalbare oplossing die online en offline toegang biedt. Door gebruik te maken van Office 365 en SharePoint is de IT-beheerinspanning minimaal en verloopt de implementatie snel en eenvoudig. Repstor Custodian zal worden gekoppeld aan Microsoft Dynamics middels Transform Data’s Qonnector om de administratieve handelingen van gebruikers tot het minimum te beperken.

Dennis Ruzius, operations manager bij Atlas Fiscalisten: “We hadden vijf applicaties geselecteerd op onze long-list en vervolgens hebben we een top drie van oplossingen geselecteerd waarvan we een demonstratie hebben gekregen. Repstor Custodian sprong er voor ons zowel op technisch vlak en op gebied van gebruikersgemak in zeer positieve zin uit. Na een succesvolle Proof of Concept met enkele gebruikers zijn we gestart met de implementatie. De samenwerking met Transform Data verloopt erg goed en we kijken ernaar uit om de oplossing volledig in gebruik te nemen.”

Rob Kubben, managing partner bij Transform Data: “Wij zijn blij dat wij met Atlas mogen werken. Het is natuurlijk mooi om te zien dat onze oplossing door gebruikers wordt gekozen op basis van eenvoud en gebruikersgemak en dat we op technisch vlak perfect aansluiten bij de bestaande omgeving van Office 365, SharePoint en Dynamics.”.

Categorie(n) Assuring (incl. certificeren en compliance), Branche > Accountantskantoren, Soort > Documentbeheer en dossierbeheer, Soort > Practice management software (en uren)
Bronvermelding Transform Data International
Internet URL http://www.transformdata.eu

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Gerelateerde berichten

Advocatenkantoor Kemperink Maarschalkerweerd kiest voor Custodian for Legal [16-03-2018]

Custodian for Legal door Pact advocaten gekozen en geimplementeerd in tien dagen [02-11-2017]

Boels Zanders Advocaten innoveert verder met Custodian for Legal en Microsoft Office 365 [02-05-2017]

Custodian for legal & PS door ForFarmers gekozen voor document-, e-mail- en projectmanagement [08-04-2016]

Transform Data International lanceert custodian for Legal & Professional Services [13-01-2016]


Woensdag 9 oktober 2019
Kennisevent administratieve software
Aan bod komen ontwikkelingen als PSD2, AVG-proof, RGS, UBL, PEPPOL en APIs.
Afgestemd op leveranciers van administratieve software en andere geïnteresseerden.
Meer informatie en aanmelden...


Kleisteen

Informer software


KING


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED