Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Visma neemt PlusPort over - toonaangevende Nederlandse leverancier van learningmanagementsystemen en e-learningoplossingen

Plaatsingsdatum 04-09-2019
Berichtdatum 4 september 2019

Visma heeft overeenstemming bereikt over de overname van PlusPort, marktleider in cloudoplossingen voor leren en ontwikkelen. Het sublabel SafetyPort maakt ook deel uit van de transactie.

Visma's aanwezigheid op de Nederlandse markt is de afgelopen twaalf maanden aanzienlijk gegroeid. Het softwareaanbod van het bedrijf op de Nederlandse markt omvat oplossingen voor financieel beheer, HRM, inkoop en e-overheid. Naast Visma Connect (EBPI) en Visma Software maken verschillende bekende organisaties als Visma Raet, Visma Roxit, ProActive, Davilex, Dotweb, HR2day, Visma Idella en Pinkweb deel uit van de Visma-groep.

Plusport heeft momenteel 38 mensen in dienst en levert cloudoplossingen for learning & development. Hun oplossingen worden gebruikt door meer dan 975.000 professionals, wat PlusPort marktleider maakt in Nederland op het gebied van cloudgebaseerde leer- en certificeringsdiensten. Klanten kunnen het PlusPort-platform op wereldwijde schaal gebruiken en het aantal actieve gebruikers varieert van 100 tot meer dan 35.000 per klantportaal in allerlei branches. Het sublabel SafetyPort levert cloudgebaseerde risicobeperkende systemen waarin klanten incidenten registreren en analyseren en corrigerende acties beheren om risico's te beperken.

Categorie(n) Branche > Onderwijs, SAAS, Cloud Computing
Bronvermelding Visma
Internet URL http://www.visma.com

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Gerelateerde berichten

Visma breidt zijn aanbod van HR-oplossingen voor de Nederlandse markt uit met de overname van HR2day en Dotweb [10-07-2019]

Visma Digitaliseringsindex 2019 - Hoe digitaal is ondernemend Nederland? [27-06-2019]

Samenwerken met uw cliënten in de cloud – een logische stap [23-03-2019]

In negen stappen meer toegevoegde waarde voor uw cliënten [17-03-2019]

6 tips voor succesvol verandermanagement in uw accountancypraktijk [18-02-2019]


Woensdag 9 oktober 2019
Kennisevent administratieve software
Aan bod komen ontwikkelingen als PSD2, AVG-proof, RGS, UBL, PEPPOL en APIs.
Afgestemd op leveranciers van administratieve software en andere geïnteresseerden.
Meer informatie en aanmelden...


Kleisteen

Informer software


KING


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED