Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

MediusFlow voor Microsoft D365 Business Central nu beschikbaar op Microsoft AppSource

Plaatsingsdatum 06-09-2019
Berichtdatum 5 september 2019

Medius, toonaangevende leverancier van cloud-gebaseerde oplossingen voor geautomatiseerde factuurverwerking, is trots aan te kondigen dat haar best-of-breed oplossing MediusFlow, nu ook beschikbaar is op Microsoft AppSource voor Microsoft Dynamics 365 Business Central gebruikers.

Microsoft AppSource is de belangrijkste marktplaats waar bedrijven die gebruik maken van Microsoft technologie zakelijke toepassingen van Microsoft en haar partners kunnen vinden. Deze apps werken volgens het Software-as-a-Service(SaaS) principe. Microsoft Dynamics 365 Business Central is een cloud-gebaseerd ERP-systeem en opvolger van Microsoft Dynamics Navision (NAV).

Verstevigde footprint in de Dynamics-markt
MediusFlow wordt wereldwijd al door honderden Microsoft Dynamics klanten gebruikt en is sinds 2017 beschikbaar op Microsoft AppSource voor Microsoft Dynamics 365 Finance and Operations. Onlangs werd MediusFlow geselecteerd als de 'Preferred Solution' voor geautomatiseerde factuurverwerking voor dit segment op Microsoft AppSource.

Om als oplossing te worden opgenomen op Microsoft AppSource, werd MediusFlow door Microsoft wederom grondig en uitvoerig getest om de perfecte match te garanderen voor gebruikers van Microsoft Dynamics 365 Business Central. De toevoeging van MediusFlow voor Microsoft D365 Business Central op Microsoft AppSource, is een nieuwe belangrijke mijlpaal in de langdurige samenwerking met Microsoft en verstevigt de MediusFlow footprint in de Microsoft Dynamics markt.

Naadloze integratie met Microsoft Dynamics 365 Business Central
MediusFlow maakt gebruik van het Microsoft Azure platform om gebruikers van dit platform wereldwijd te bedienen met een gebruiksvriendelijke, altijd beschikbare oplossing. MediusFlow is geïntegreerd in Microsoft Dynamics 365 Business Central en stelt gebruikers hierdoor in staat snel de vruchten te plukken van geautomatiseerde factuurverwerking.

MediusFlow biedt als best-of-breed oplossing Microsoft Dynamics 365 Business Central gebruikers meer dan alleen efficiëntie en tijdwinst. MediusFlow helpt bedrijven controle te krijgen over hun factuurverwerkingproces en geeft realtime inzage in financiële data welke deel uitmaakt van het facturatieproces. Hiermee verkrijgt men kritische bedrijfsinzichten die uiteindelijk het tastbare resultaat onder aan de streep tonen.

Categorie(n) Branche > Financials, Soort > (Elektronisch) factureren
Bronvermelding MediusFlow
Internet URL MediusFlow

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED