Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Zenvoices breidt uit met koppeling voor e-Boekhouden.nl

Plaatsingsdatum 06-09-2019
Berichtdatum 6 september 2019

Om het verwerken van facturen en bonnen in e-Boekhouden.nl nog gemakkelijker en sneller te maken heeft Zenvoices samen met e-Boekhouden.nl gewerkt aan een koppeling. Zo kunnen nu ook gebruikers van e-Boekhouden.nl profiteren van een overzichtelijke workflow voor het digitaal goedkeuren van facturen en is het proces van inkomende factuur tot aan boeking in e-Boekhouden.nl naar wens te automatiseren.

Digitaal facturen goedkeuren voor e-Boekhouden.nl
Met de module Autorisatie kan het autorisatieproces in een organisatie worden gestroomlijnd. Medewerkers kunnen facturen goedkeuren/fiatteren in de online portal of met de mobiele app. De beheerder heeft met Zenvoices altijd inzicht in welke facturen nog
goedgekeurd moeten worden door welke medewerkers. 

Sneller en makkelijker facturen en bonnen verwerken via Zenvoices
Met de zelflerende Zenvoices software wordt het verwerken van bonnen en facturen sneller en makkelijker in e-Boekhouden.nl. E-facturen, gescande of digitale facturen kunnen aangeleverd worden per e-mail, via Dropbox, het Peppol facturatienetwerk of met de mobiele app, waarna er geheel automatisch een boekingsvoorstel gemaakt wordt. Naar wens kan ook het automatisch goedkeuren van boekingsvoorstellen worden toegepast. Daarmee is het mogelijk om repeterende handelingen volledig te automatiseren. Accountants, administratiekantoren en ondernemers besparen hierdoor kostbare tijd.

Geen opstartkosten en maximale flexibiliteit
De koppeling tussen Zenvoices en e-Boekhouden is zo ingericht dat deze snel, veilig en zonder investeringen vooraf, zelf kan worden gerealiseerd. Een gebruiker kan zo al binnen enkele minuten aan de slag. Door een combinatie te bieden van innovatieve software, 30 dagen gratis proefperiode, gratis helpdesk en scherpe tarieven zonder langdurige verplichting is Zenvoices de bereikbare oplossing voor zowel grote als kleine organisaties.

Met deze koppeling zet Zenvoices verdere stappen als platform om voor zowel accountants, administratiekantoren als eindgebruikers een universele toegankelijke werkwijze te bieden voor geautomatiseerde verwerking van factuurstromen.

 

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Soort > (Elektronisch) factureren, Soort > Boekhoudsoftware, ZZP'ers en klein MKB
Bronvermelding Zenvoices
Internet URL Zenvoices

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED