Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Infor en Signavio kondigen strategische samenwerking aan

Plaatsingsdatum 24-09-2019
Berichtdatum 24 september 2019

Infor, leverancier van branchespecifieke cloudoplossingen, en Signavio, leverancier van zakelijke transformatieoplossingen, kondigen een strategische samenwerking aan die zich richt op het bieden van betere implementatieversnellers aan Infor-klanten wereldwijd. Organisaties die hun bestaande enterprise resource planning (ERP) oplossing willen vervangen door nieuwe, moderne, branchespecifieke applicaties kunnen van deze samenwerking profiteren.

Procesbeheer is een kritisch, maar vaak ongrijpbaar onderdeel van bedrijven die digitaal willen transformeren,” aldus Dr. Gero Decker, CEO bij Signavio. “De samenwerking tussen Signavio en Infor stelt klanten in staat de kracht van het proces te ontketenen door te bewegen met de snelheid van inzichten. Uiteindelijk geloven we dat klanten kunnen profiteren van Signavio's krachtige proces mining- en procesbeheermogelijkheden, en de implementatieversnellers van Infor, om zo slimmere en beter geïnformeerde beslissingen te kunnen nemen.”

Implementatieversnellers zijn vooraf geconfigureerde oplossingen op basis van de nieuwste versie van Infor-applicatiesuites. Ze faciliteren bepaalde belangrijke applicatieprocessen en helpen met kortere implementatietijden, lagere risico's en kosten voor klanten in specifieke industrieën. Met de webgebaseerd modellerings- en intelligentietool voor bedrijfsprocessen worden Infor-klanten die een implementatieversneller gebruiken, op weg geholpen om betere zakelijke prestaties te behalen. Een deel van de Signavio Business Transformation Suite – de Process Manager en Process Intelligence – legt vast hoe werk wordt gedaan en waar beslissingen genomen worden, en levert die informatie aan de Signavio Collaboration Hub.

Organisaties staan continu onder druk om sneller en efficiënter te werken, en wij geloven dat upgraden naar moderne, branchespecifieke ERP-technologie die de voordelen van cloud computing, big data en kunstmatige intelligentie biedt, van cruciaal belang is voor succes,” aldus Soma Somasundaram, CTO van Infor. “De proces mining- en informatietechnologie van Signavio kan Infor-klanten het platform bieden ter ondersteuning van de afstemming van voorgestelde werkwijzen en bedrijfsprocessen. Die worden geleverd door onze Industry Implementation Accelerators met realtime transactiegegevens, gegenereerd door Infor-applicaties, die gebruikt kunnen worden om bedrijven te helpen afwijkingen te identificeren en op te lossen. Daarnaast helpt en ondersteunt het organisaties bij het verbeteren van bedrijfsprestaties op basis van echte gegevens.”

Categorie(n) Branche > Groothandel, Industrie en Logistiek, Soort > ERP, Soort > eBusiness
Bronvermelding Infor
Internet URL https://www.infor.com

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Gerelateerde berichten

Infor CloudSuite Financials & Supply Management nu beschikbaar in de Benelux [29-06-2020]

Europa's grootste retail bloemenleverancier moderniseert ERP-omgeving om de concurrentie voor te blijven [25-06-2020]

De Menken Keuken kiest Infor M3 ERP-oplossing om groei en toekomstige doelen te realiseren [10-06-2020]

Fetim Group kan dankzij Infor’s benchmark zijn productiviteit verbeteren [13-02-2020]

Groeiend zuivelbedrijf Emmi digitaliseert met Infor [11-03-2019]


Seminar RPA en robotic accounting

Voorjaar 2021
Seminar RPA en robotic accounting
Met ook gerelateerde ontwikkelingen, zoals: Artificial intelligence (AI), Elektronisch factureren, Purchase-2-Pay, PSD2, Blockchain en Chatbots.
Meer informatie en deelname...


Kleisteen

Informer Software

MUIS Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED