Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Easy Systems BV wint aanbesteding voor e-facturatie van Schiphol Real Estate

Plaatsingsdatum 01-10-2019
Berichtdatum 1 oktober 2019

Easy Systems heeft onlangs de Aanbesteding van Schiphol Real Estate gegund gekregen voor het inrichten van het inkomende e-facturatie proces. Het contract wordt aangegaan voor een periode van 2 jaar.

De opdracht bestaat uit de realisatie van een efficiënt proces voor verwerking van e-facturen die inkomen via PEPPOL en via email. Onderdelen in het proces zijn validaties, retourbeleid, matching en het klaarzetten van facturen voor verdere validatie en verwerking in Yardi.

Jan Willem ter Steege, Algemeen Directeur Easy Systems: “Wij hebben veel energie en tijd gestopt in de beantwoording van de aanbesteding van Schiphol Real Estate. We zijn dan ook erg verheugd dat we ze nu als nieuwe klant mogen verwelkomen. Wij zijn overtuigd van de toekomstbestendigheid van moderne e-facturatie oplossingen zoals we die bij Schiphol Real Estate gaan implementeren. Een mooie stap voorwaarts om de administratieve lastendruk omlaag te brengen.”

Over Easy Systems
Easy Systems is een Billing Service Provider die oplossingen biedt voor inkomende en uitgaande facturatie. Daarnaast ontwikkelen wij ERP-onafhankelijke software voor het optimaliseren van het purchase to pay proces. Of het nu gaat om (financieel) administratieve handelingen tussen of binnen organisaties, wij denken mee in het automatiseren en optimaliseren van het complete administratieve proces. Met onze intuïtieve en slimme software op het gebied van factuurverwerking, contractmanagement, inkoopmanagement, en e-facturatie helpen wij organisaties kostenvoordelen te behalen.

Categorie(n) Branche > Financials, Soort > (Elektronisch) factureren, Branche > Overheid en semi overheid
Bronvermelding Easy Systems
Internet URL http://www.easysystems.nl

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Gerelateerde berichten

Easy Systems lanceert One version Interface Dynamics 365 Finance & Operations [01-09-2020]

Easy Systems behaalt ISO 27017 certificering voor clouddiensten [13-07-2020]

Koppeling Easy Systems - iMUIS Online voor digitale factuurverwerking [17-09-2019]

Koppeling Easy Systems - QicsTime voor elektronisch factureren [06-08-2019]

Lancering Robotic Invoicing op Overheid360 graden [27-09-2018]


Seminar RPA en robotic accounting

Voorjaar 2021
Seminar RPA en robotic accounting
Met ook gerelateerde ontwikkelingen, zoals: Artificial intelligence (AI), Elektronisch factureren, Purchase-2-Pay, PSD2, Blockchain en Chatbots.
Meer informatie en deelname...


Kleisteen

Informer Software

MUIS Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED