Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Veiligheidsregio Haaglanden zet digitale stappen met BCT

Plaatsingsdatum 02-10-2019
Berichtdatum 2 oktober 2019

Veiligheidsregio Haaglanden, een organisatie die onder andere de brandweerzorg van alle negen gemeenten in Haaglanden verzorgt, is als eerste klant live gegaan met het objectmanagementsysteem (OMS) als aanvulling op het Liber Behandelaarportaal van BCT, specialist in Enterprise Information Management. De veiligheidsregio werkte al enige tijd met Liber, dat zaakgericht werken mogelijk maakt, en heeft met het OMS de volgende stap gezet om betere aansluiting te realiseren tussen objecten en zaakgerichte processen.

Binnen de Veiligheidsregio Haaglanden beheert de afdeling Risicobeheersing een registratie van allerlei objecten - gebouwen, terreinen en gebieden - die regelmatig gecontroleerd moeten worden op brandveiligheid. Om dit optimaal te kunnen doen, heeft de Veiligheidsregio samen met BCT de aansluiting gezocht tussen het bestaande geografische informatiesysteem van de Veiligheidsregio, het informatieplatform Liber en het nieuwe OMS dat hier speciaal op is afgestemd. Door de systemen te combineren kan er efficiënter worden gepland en krijgen de eindgebruikers een beter werkbeeld.

 

Categorie(n) Branche > Overheid en semi overheid, Soort > Facility management, Soort > Kwaliteitszorg (incl. BPM en WFM)
Bronvermelding BCT
Internet URL https://www.bctsoftware.com/nl

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED