Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Nieuw IKUU-platform brengt data samen en slaat brug tussen marketing en sales

Plaatsingsdatum 04-10-2019
Berichtdatum 4 oktober 2019

Marketing intelligence-bedrijf IKUU komt met een nieuw, ongecompliceerd platform dat data gedetailleerder weergeeft dan ooit. Sales- en marketingafdelingen krijgen hierdoor beter inzicht in wat hun marketinginspanningen daadwerkelijk opleveren.

De meeste marketingapplicaties (zoals marketing automation, mailingsoftware en socialmedia-tools) maken het al mogelijk om de data die ermee gegenereerd wordt te analyseren. Het unieke van het IKUU-platform is dat het al die digitale bronnen samenbrengt en verrijkt met extra informatie, zoals KvK-nummers. Door al die relevante marketingdata te combineren, ontstaan er nieuwe inzichten. Er worden patronen blootgelegd die anders verborgen blijven. Deze informatie komt real-time beschikbaar, wat gebruikers helpt om een data-gedreven marketingstrategie op te zetten.

IKUU Search, IKUU Analytics en IKUU Intelligence
De nieuwe versie van het IKUU-platform beschikt over drie modules: IKUU Search, IKUU Analytics en IKUU Intelligence.

IKUU Search brengt sales- en marketingdata samen en kan uit verschillende tools een compleet gedragsprofiel samenstellen van potentiële klanten. Salesmedewerkers hebben daardoor minder voorbereidingstijd nodig om leads te benaderen met de juiste boodschap, op het juiste moment.

Met IKUU Analytics kunnen gebruikers patronen ontdekken die ze nog niet eerder zagen. De IKUU Analytics-functionaliteit biedt onder meer grafieken en tabellen die in één oogopslag laten zien welke onderdelen van een marketingcampagne het beste presteren.

IKUU Intelligence maakt het mogelijk om verbanden te leggen tussen allerlei cijfers, zoals aantallen websitebezoekers, doorklikpercentages, conversieratio’s en klantgegevens. Ook kan IKUU Intelligence vergelijkingen maken tussen periodes, diverse marketingkanalen en zelfs complete marketingcampagnes.

Categorie(n) Soort > CRM (relatiebeheer) en Marketing , ICT Innovatie
Bronvermelding IKUU

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Woensdag 29 mei 2024
Seminar software voor externe- en interne rapportage, BI en (liquiditeit)planning

Financials en andere geïnteresseerden die geïnformeerd willen worden over de laatste stand van zaken en aanbod op het gebied van software voor rapportages, BI, (liquiditeits)planning en de invloed van AI.
Meer informatie.

Kleisteen

Informer Software


Bjorn Lunden



Timewriter

AFAS Software


Onerzoeksbureau GBNED