Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Ctac behaalt tweede plaats in internationale SAP Analytics Designer Hackathon

Plaatsingsdatum 08-10-2019
Berichtdatum 8 oktober 2019

Business & Cloud Integrator Ctac (Euronext Amsterdam: CTAC) heeft de tweede plaats behaald in de internationale SAP Analytics Designer Hackathon. Dan Fu, SAP BI/Analytics Consultant bij Ctac, bedacht met zijn team de shelf optimizer, een tool om de gegenereerde marge in een winkel te verhogen. De winnaars werden gisteren in het zonnetje gezet tijdens SAP TechEd in Barcelona.

Met de Analytics Designer Hackathon – die deze zomer plaatsvond – daagde SAP zijn partners uit om hun eigen applicaties te creëren met de nieuwe analytics-, planning- en machine-learningmogelijkheden in SAP Analytics Cloud. De oplossing van Ctac evalueert de efficiëntie van een schap en analyseert de optimale schapmarge. Tijdens de ontwikkeling hield het team rekening met de veelvoorkomende vragen uit de praktijk, waardoor de oplossing voldoet aan de behoeften van de markt. Winkelspecifieke data worden gecombineerd met data van vergelijkbare winkels binnen het bedrijf. Daarnaast toont de oplossing de indeling van de schappen in verschillende winkels. Hiermee kan de winkelmanager zijn beoogde verkoopvolume voor de toekomst voorspellen en plannen. De Analytics Designer stelde het Ctac-team in staat een volledige procesflow te creëren met een logisch pad en uitgebreide filtermogelijkheden.

Categorie(n) Branche > ICT bedrijven, ICT Innovatie, Branche > Financials, Soort > Financial Planning and Analysis (FP&A)
Bronvermelding Ctac
Internet URL http://www.ctac.nl

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Gerelateerde berichten

Ctac toegetreden tot High Tech Software Cluster van Brainport Development [26-08-2020]

HB Capital kiest voor Fit4RealEstate-oplossing van Ctac [21-01-2020]

Sligro Food Group kiest voor omnichannel POS-systeem van Ctac [04-09-2019]

Aham Vastgoed verbetert bedrijfsprocessen met Fit4RealEstate-oplossing van Ctac [05-06-2019]

Action werkt efficiënter met point-of-sale-systeem XV5 van Ctac [19-02-2019]


Seminar RPA en robotic accounting

Voorjaar 2021
Seminar RPA en robotic accounting
Met ook gerelateerde ontwikkelingen, zoals: Artificial intelligence (AI), Elektronisch factureren, Purchase-2-Pay, PSD2, Blockchain en Chatbots.
Meer informatie en deelname...


Kleisteen

Informer Software

MUIS Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED