Softwarepakketten.nl
Urios

Software nieuws

Managementboek van het Jaar 2019 - Alles Transactie - nu ook beschikbaar in het Engels: over de toekomst van digitale transacties

Plaatsingsdatum 16-10-2019
Berichtdatum 15 oktober 2019

Per15 oktober 2019 is Managementboek van het Jaar 2019 ‘Alles Transactie’ van Shikko Nijland, Douwe Lycklama en Chiel Liezenberg ook in het Engels verkrijgbaar. Er verschijnt zowel een hard copy versie als een e-book van ‘Everything Transaction’.

Met het managementboek willen de schrijvers leiders ondersteunen bij een betere navigatie in de digitale wereld waarin data delen steeds belangrijker wordt. Dit doen ze vanuit de visie dat vertrouwen en samenwerking tussen bedrijven de sleutel zijn tot een duurzame oplossing rondom digitale transacties in de toekomst.

Managementboek van het Jaar 2019
De Nederlandse versie van het boek werd in april van dit jaar bekroond met de titel ‘Managementboek van het Jaar 2019’. Volgens de jury: “Vanwege het maatschappelijk en economisch belang van het onderwerp, vanwege de noodzaak voor eigenlijk iedere organisatie om zich daarmee te verstaan, vanwege de grondige analyse, vanwege de heldere ontwikkelrichting en vanwege de agenda die een veelheid aan stakeholders op hun verantwoordelijkheden wijst.”

We zijn ontzettend trots dat ‘Alles Transactie’ is bekroond tot Managementboek van het Jaar”, vertelt Shikko Nijland, CEO en Managing partner van INNOPAY. “Het maatschappelijke en economische belang waar de jury het over heeft, is precies de reden waarom het boek nu ook in het Engels verschijnt. Data delen in de digitale wereld gaat over landgrenzen heen. Daarom is het zo belangrijk dat bedrijven hun verantwoordelijkheid nemen en internationaal gaan samenwerken aan een toekomstbestendige oplossing hiervoor.

Vertrouwen, data delen en transacties
Kwesties als data, privacy en platformen hebben steeds meer impact op zowel het bedrijfsleven als de maatschappij. Hoe houden we controle over de enorme toename van data en transacties? En hoe organiseren we vertrouwen in een wereld waarin veiligheid en privacy niet meer vanzelfsprekend zijn? Het boek ‘Everything Transaction’ geeft antwoord op deze vragen. Vanuit het perspectief dat alles een transactie is, onderscheiden de schrijvers hypes van realiteit als het gaat om technologisch gedreven ontwikkelingen. Denk hierbij aan blockchain, big data, internet of things, artificial intelligence, augmented reality of biometrie. Het boek is tevens een oproep aan leiders om vandaag nog te beginnen met samenwerken aan de toekomst van digitale transacties.

Controle over eigen data
De auteurs zijn ervaren fintech-pioniers. Nijland is CEO en managing partner van INNOPAY. Lycklama en Liezenberg hebben het consultancybureau 16 jaar geleden opgericht. Vanuit INNOPAY brengen de auteurs verschillende partijen bij elkaar om samen na te denken over duurzame oplossingen om de exponentiële groei van digitale transacties in goede banen te leiden. “Zeker in Europa ligt er een kans om de huidige marktverhoudingen om te buigen naar een situatie waarin eindgebruikers meer digitale zelfbeschikking krijgen”, aldus Shikko Nijland. “In die situatie blijft data bij de bron en hebben gebruikers inzicht en controle over wie er toegang heeft tot hun data.

Het boek is verkrijgbaar via www.everythingtransaction.com.
 

Categorie(n) Branche > Financials, ICT Innovatie, Robotic (accounting)
Bronvermelding Innopay
Internet URL Innopay

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED