Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Lightspeed introduceert Point of Sale-app Retail 3.0

Plaatsingsdatum 24-10-2019
Berichtdatum 23 oktober 2019

Lightspeed, leverancier van omnichannel kassasoftware aan ruim 51.000 onafhankelijke winkels en restaurants, lanceert vandaag Lightspeed Retail 3.0. Deze vernieuwde iPad app voor retailers biedt innovatieve navigatiemogelijkheden via drie tabbladen (Profile, Sales History en Retail Manager), vereenvoudigt de workflows van het verkooppersoneel en helpt managers met het winkelbeheer.

Focus op de urgente zaken
Lightspeed Retail 3.0 stelt gebruikers in staat om te focussen op zaken die direct aandacht vragen, zoals verkopen, restituties, betalingen en apparaatbeheer. Zelfstandige retailers kunnen verkooptaken op die manier sneller dan ooit afhandelen en de productiviteit opvoeren. Managers kunnen snel schakelen naar beheerfuncties, bijvoorbeeld om real-time rapporten te genereren die bijdragen aan verbeterde bedrijfsvoering.

Dax Dasilva, oprichter en CEO van Lightspeed: “Lightspeed Retail 3.0 is ontwikkeld om het afhandelen van verkoopprocessen ingrijpend te vereenvoudigen met een compleet nieuwe gebruikerservaring die de behoeften van retailers en hun klanten centraal stelt. Met deze nieuwe app kunnen onze wereldwijd gevestigde mkb-klanten sneller en efficiënter werken. De innovatieve mogelijkheden geven blijk van onze toewijding aan het verdere succes van zelfstandige retailers.”

Belangrijkste functies van Lightspeed Retail 3.0:

  • Een modern ontwerp: Prachtig ingerichte winkels verdienen mooi vormgegeven technologie. Het nieuwe ontwerp tilt de kassa-ervaring naar een hoger niveau.
  • Vereenvoudigde navigatie: Gebruikers kunnen makkelijk tussen de verschillende kassafuncties schakelen om zo snel transacties uit te voeren.
  • Mobielvriendelijk: De nieuwe app maakt het mogelijk om mobiele verkopen binnen de hele winkel te verwerken en de ervaring van winkelbezoekers te optimaliseren.
  • Verkopen in uitvoering: Retailers kunnen verkopen in uitvoering in de wacht zetten, zodat het voorraadbeheer niet verstoord wordt.

Hoewel bij het nieuwe navigatiemodel de nadruk op verkoop workflows ligt, biedt Lightspeed Retail kleine en middelgrote retailers zoals vanouds toegang tot andere tools van Lightspeed, zoals Lightspeed Loyalty en Lightspeed Analytics. Daarmee ontstaat een integraal dienstenpakket. Lightspeed tilt met deze nieuwe versie de winkelervaring naar een hoger level.

Categorie(n) Branche > Detailhandel & Horeca
Bronvermelding Lightspeed
Internet URL Lightspeed

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED