Softwarepakketten.nl
erp software prodin

Software nieuws

Humanwave, leverancier van HR- en salarissoftware, lanceert deze nieuwe dienstverlening bovenop haar software

Plaatsingsdatum 01-11-2019
Berichtdatum 1 november 2019

Vanaf vandaag kunnen MKB ondernemers met hun vragen over HR- en salariszaken terecht bij de experts van Humanwave.
Humanwave, leverancier van HR- en salarissoftware, lanceert deze nieuwe dienstverlening bovenop haar software. De HR & Salaris dienstverlening verzekert organisaties – klanten en niet-klanten – van snelle en correcte antwoorden. Dit bespaart hen tijd en geld.

Daarnaast is het design van de software aangepast. Door – onder andere – een verbeterde zoekfunctionaliteit en eenvoudige iconen kunnen klanten rekenen op nog meer gebruiksgemak.

Eén loket voor HR en salaris
De HR & Salaris dienstverlening biedt ondernemers uitkomst bij meer urgente en afwijkende zaken, bijvoorbeeld vragen over transitievergoeding en zorgverlof. Het vangnet van experts zorgt ervoor dat elke vraag terecht komt bij de professional met de meeste kennis op een specifiek gebied. Daarmee is de ondernemer verzekerd van het juiste antwoord. Dat levert zowel tijd- als geldbesparing op, omdat het juiste antwoord kostbare fouten voorkomt.

Joan Bassa, CEO Humanwave: ‘Het valt ons op dat veel MKB-ers zich te laat écht verdiepen in HR- en salariszaken. Is er dan een vraag, dan moet die vaak direct beantwoord kunnen worden. Google biedt weliswaar veel informatie, maar het risico van een (kostbaar) besluit op basis van verkeerde informatie ligt op de loer. Nu kunnen organisaties direct met hun vraag over HR en/of salaris bij onze experts terecht. Daarmee zijn ze verzekerd van een snel en correct antwoord.’

Abonnement
Het vangnet vult de software van Humanwave – voor de dagelijkse HR- en salariszaken – goed aan. Vanaf 1 november 2019 kunnen alle MKB-ers (ook niet-klanten) deze dienst afnemen tegen een maandelijkse vergoeding. Afhankelijk van het aantal vragen, varieert de maandelijkse investering van €89 tot €399.

Nieuw design
De software van Humanwave is vanaf vandaag uitgerust in een nieuw design. Het design is ontworpen voor nog meer snelheid en intuïtief gebruik. Zo is het mogelijk om vanaf iedere locatie in de software de zoekfunctionaliteit in te schakelen. Daarnaast zijn er eenvoudige en heldere iconen toegevoegd.

Categorie(n) Branche > Financials, Branche > Accountantskantoren, Soort > Loon-, salaris- en HRM software
Bronvermelding Humanwave
Internet URL Humanwave

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Gerelateerde berichten

Goed HR-systeem is onmisbaar in het mkb: partnerschap maatwerk HRM en Humanwave [08-12-2020]

Omedi maakt gebruik van het eigentijdse HR-systeem van Humanwave [17-11-2020]

Humanwave Sponsort KNKV [12-09-2018]


Seminar RPA en robotic accounting

Voorjaar 2021
Seminar RPA en robotic accounting
Met ook gerelateerde ontwikkelingen, zoals: Artificial intelligence (AI), Elektronisch factureren, Purchase-2-Pay, PSD2, Blockchain en Chatbots.
Meer informatie en deelname...


Kleisteen

Informer Software

MUIS Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED